Povesti sau nu?, senzor de turatie si servodirectie
![]() ![]() ![]() |
Povesti sau nu?, senzor de turatie si servodirectie
summa |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Polo
2003
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Esti baiat istet, te-ai prins.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si de unde stii ca i-au schimbat senzorul de turatie?
Erai de fata, scrie pe vreo factura? Daca scrie pe vreo factura, scrie sigur "turatie" si nu "presiune"? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Nu are nici o legatura servodirectia cu senzorul de turatie. Dupa simptomele descrise de tine, aveai o problema cu circuitul hidraulic al servodirectiei. Mai verifica periodic nivelul lichidului, ca poate nu s-a remediat problema.
Cat despre senzorul de turatie, se strica foarte rar, in general trebuie doar curatat. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
"cam in dreptul compresorului de AC" -
![]() De ce nu te uiti TU mai intai, PE UNDE picura lichidul de servo?? Poate iti dai seama si singur (folosind o carpa, cu care stergi tot ce e murdar) unde exact e scaparea...e o instalatie hidraulica de presiune, cu cateva tevi , cu garnituri, si care daca nu e etansa, curge si gata! Nu ai nevoie de calculator pentru asta... |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Acolo sunt sigur ca este de vina semeringul de la pompa de servo-directie ... si la mine mai supureaza dar foarte rar ... ideea este ca atunci cand am cumparat masina se vedea clar ca este pe duca ... si nu se gaseste separat , ci doar cu toata pompa , care depaseste 4 mil . Nu are nici o legatura cu senzorul de turatie , ci poate cu senzorul de presiune sau cu ceva conducte de inalta presiune ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@klaus
da,scrie pe factura,ca altfel nu aberam aiurea pe aici(care apropos a costat 600 de mii,eu stiam ca e mai scump,de-asta si nedumerirea mea) @bolek_bolek am intrebat care este legatura dintre servo si senzor turatie.apropos daca voiam sa ma fac mecanic sa stau cu mainile in lichid de servo,nu mai faceam o facultate. So,nu are nici o legatura.Asta vroiam sa stiu.Merci pentru raspunsuri... This post has been edited by summa: 25 Jan 2007, 12:17 |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Te-as ruga sa ai grija ce spui despre mecanici si despre baietii cu facultate ... daca esti anti-talent la mecanica e treaba ta , noi incercam doar sa te ajutam . Daca eu am terminat doua facultati nu inseamna ca altu e mai prost ca nu stie care si unde e o pompa de servo !
![]() This post has been edited by marius80_eugen: 25 Jan 2007, 12:22 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
din ce am auzit , de prin serviceuri de obicei pierde lichid de servo pe la senzorul ce monitorizeaza presiunea lichidului din circuitul de inalta presiune. daca nu ai presiune se aprinde martorul in bord.
daca in service ai fost "la vedere" adica cu factura si toate alea... ar trebui sa te intorci la ei si sa faci urat. Ce treaba are senzorul de turatie cu servodirectia? asta daca esti sigur ca te referi la senzorul de turatie amplasat pe volanta, pe langa imbinarea dintre motor si cutia de viteze. This post has been edited by david79: 25 Jan 2007, 12:40 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
summa |
![]()
|
@ marius80eugen
Ai scris o propozitie de mai toata "bula".nevermind,nu am nimic cu nimeni.eu am intrebat de legatura dintre servo si senzorul de turatie.masina a fost la service deja,faptu-i consumat.nu ma puneti voi sa ma bag pe sub masina sa vad pe unde curge.nu sfaturi de-astea imi trebuie,faceam si singur daca vroiam.hai bafta Multumesc celor cu raspunsuri la obiect. |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Senzorul de turatie e cca. 8,7 euro+TVA, iar manocontactul de la servo este cca. 7,6 euro+TVA, deci nici unul nu e 60 RON...
In al doilea rand nu a zis nimeni ca aberezi, eu pun niste intrebari ca am vazut multe pe aici, si nu stii niciodata ce intelege lumea prin anumite denumiri. In al treilea rand puteai si singur sa vezi daca ti-a schimbat senzorul de turatie pentru ca unul nou este ... nou. Arata altfel decat unul vechi, macar ca nu e murdar. In al patrulea rand, ssilviu ti-a raspuns la intrebarea ta directa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai pierzi lichid ?
Aici te-ai uitat ? http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...&hl=servo&st=30 @david79: ce martor de bord ? ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
summa |
![]()
|
Ieri a fost masina in service,eu am ajuns acasa la 10 seara.deci ciu-ciu lumina...azi dimineata am plecat la 7,deci nu am putut verifica daca mai curge.i-am spus tatalui meu sa se uite.eu vroiam sa stiu daca exista vreo legatura intre cele doua,ca sa stiu daca il f*t pe nea mecanicu',care intamplator repara masinile familiei de vreo 12 ani,de cand aveam berlina.probabil a luat-o razna,cine stie...
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Cred ca initiatorul e lamurit, intre servo si senzorul de turatie nu e nici o legatura. Aici se inchide.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:00 |