[VIDEO] Honda Accord Commercial, no description
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Honda Accord Commercial, no description
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte frumos
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Scria undeva ca au tras vreo 600 de duble pana sa iasa fara greseala.
Filmarea e facuta continuu si abia dupa N+1 incercari le-a iesit. Toate piesele sunt de pe o masina stock demontata special pt reclama. Nici un efect special. Admirabil, atat efortul cat si ideea. Se poate vinde un produs si fara referire la sex... ![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Basme, nu e real. Rotile si toba de esapament se misca intr-un fel care nu prea are de-a face cu legile fizicii.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
mda...rotile alea n-au auzit de gravitatie
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
superb...jos palaria.o marca care se respecta
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 27 Jan 2007, 15:43) Basme, nu e real. Rotile si toba de esapament se misca intr-un fel care nu prea are de-a face cu legile fizicii. QUOTE(R19/16v @ 27 Jan 2007, 15:46) Si ce ziceti voi ca s-ar intampla daca ar pune o greutate in partea de sus a rotii si apoi i-ar da drumul? |
--------------------
M
M
1
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Exact asta spune si un comentator din pagina cu clipul de pe YouTUBE. Eu tind sa ii cred...ma rog, rezultatul final e deosebit....
|
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
am vazut si eu la un post de televiziune cat s-au chinuit astia pana au facut reclama.aratau dublele trase, cum rotitele treceau una pe langa alta fara sa se loveasca si mai multe esecuri.dar pana la urma le-a iesit.
This post has been edited by Giurisici Fabian: 27 Jan 2007, 14:46 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
E super reclama, mi se pare ca e un pic mai veche, parca am mai vazut-o la tv mai demult.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Si eu zic ca e facatura, dar mi-au placut ideea si inventivitatea scenaristului
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Facatura nefacatura, e misto reclama. Putin prea lunga da e misto.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Si mie rotile mi se par ca urca cam fals, dar prea putin conteaza. Reclama e geniala, am vazut-o mai demult la Marca Inregisrata dar uitasem ca era la Accord. E intr-adevar prea lunga dar e bestiala...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
<dan> |
![]()
|
![]() posesor_renault Group: Members Posts: 122 Joined: 18 June 06 ![]() |
foarte frumoasa reclama!
|
--------------------
megane ll 1.5dci
toyota auris D-4D
2003/2009
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
ingenioasa tare reclama.....nota 10 !!!
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cool
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
nu e facatura. reclama asta a luat premii peste premii la festivalurile din publicitate, a aparut la zeci de emisiuni de advertising, daca era facatura se auzea.
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu nu inteleg de ce s-au chinuit sa o faca pe bune. O faceau din colaje diferite lipite pe calculator si rezutatul era identic. Scrie cumva in reclama ca e reala 100%. Afla publicul chestia asta? Poate doar unii care pierd vremea pe forumuri sa o comenteze. Asa ca mi se pare o pierdere de bani si de timp pentru ei sa o faca pe bune.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si cel mai probabil ca nu e. Rotile alea intr-adevar ignora putin gravitatia...Insa geniala, este!
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
CGI-ul, ssilviu, e mai scump decat sa o faci pe bune... 100% reala nu cred ca este, dar probabil e in mare parte pe bune si cu mici retusuri pe computer.
Oricum, rotile alea urca prea ciudat. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Rotile mi se par mai reale decat toba de esapament ... care e chiar ciudata
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 20:44 |