Cazare Busteni, preturi, conditii
![]() ![]() ![]() |
Cazare Busteni, preturi, conditii
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
nicknein |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost acum o saptamina in Busteni. M-am cazat la Hotel Mary cu 1 milion/noapte/camera de 2 pers (pret comunicat la telefon). La receptie am vazut afisat insa 1,4 milioane/camera...
In camera pe linga patul dublu mai era un pat de o persoana si o canapea. Si mai raminea si loc berechet. Deci pot dormi 4 persoane lejer... Am sunat la ei si am platit jumate din cazarea pe 5 nopti prin transfer bancar si apoi jumate cind am ajuns. A, si de remarcat ca dadeau o caldura in calorifere de am dormit cu geamul crapat non-stop (unul din calorifere era blocat pe deschis si nu am vrut sa risc incercind sa il inchid). ![]() Vacanta placuta! This post has been edited by nicknein: 29 Jan 2007, 22:15 |
-------------------- FORD Focus 1.6 16V '07
BMW F650 GS '04 |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
merci de informatie
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde pot sa parchez legal in Busteni (cu plata sau fara) cat mai aproape de telecabina?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Parcarea de la Hotel....de langa cabina.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Sau treci de hotel, 150-200m spre cascada si poti sa o lasi acolo...pana sa se termine asfaltul. Inainte de hotel, o sa iti ceara bani...cica e parcare cu plata. De fapt sunt niste santuri neterminate. Dupa hotel, spre cascada, o lasi pe marginea drumului.
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:42 |