scurgeri de slz
![]() ![]() ![]() |
scurgeri de slz
toto |
![]()
|
||
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|||
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Posteaza niste poze daca poti. La mine era uscat ultima oara.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
sincer nu prea am cum sa fac poze...si de poimaine plec in concediu cu ea asa umeda cum e... :mrgreen:
oricum ideea e ca unul sau doua filete de la conducte unde intra in pompa de frana au lichid pe acolo ca altceva nu are ce sa fie. cat despre caseta cred ca toti stim cum arata niste ulei pe care s-a pus niste praf |
--------------------
Honda
CIVIC
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Atat timp cat mai ai suficient lichid in rezervorul compensator nu este nici o problema. Atat timp cat curgerile nu sunt insemnate poti merge linistit cu masina in sensul in care nu influenteaza negativ nici directia si nici frana. Dar cand te intorci din concediu nu strica sa dai o fuga i service sa-ti verifice senzorul ala de la pompa de servo.
Lichidul de frana e mai usor de verificat. Cu ala de servo e mai complicat ca e opac borcanul. Am incercat eu diverse metode (am ajuns sa tin bricheta aprinsa in spatel;e lui poate oi vedea si eu mai bine, dar degeaba) dar cea mai eficienta e sa scoti capacul, scoti sita aia neagra (bagi doua degete in ea, o rasucesti putin si apoi tragi de ea in sus) si vezi exact cat mai ai. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
toto |
![]()
|
la mine se vede cat mai am
nu inteleg ce treaba are senzorul ala de servo ca nu pe acolo e umed? e umed chiar la filetul(ele) unde intra conducta(ele) de la roti in pompa... |
--------------------
Honda
CIVIC
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Am ramas si eu fara lichidul de la servodirectie, am cumparat si am completat pentru ca se intarise rau directia , si dupa o luna am ajuns la service unde au strans un pic conducta ,si atat...
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu ai zis tu in primul mesaj si de senzorul ala de care se plang toti? Ala plus unde intra conductele in caseta. In toate cazurile nu e chiar asa de gava situatia.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:10 |