DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> scurgeri de slz

toto
post 29 Jul 2004, 18:31
Post #1

Destul de fost membru

Group: Members
From: Bucuresti

am obs ca e umed la o conducta unde intra in pompa de frana...cu toate ca lichidul e ok...deci daca scapa, scapa foarte putin...infim
tot asa si la pompa de servo...la senzorul ala care am inteles ca la majoritatea e de kko...dar mai recent e murdar si unde intra conducta in caseta de directie...deci si pe acolo a scapat putin...si parca la servo a scazut putin de tot lichidul
credeti ca influenteaza chestiile astea frana si respectiv directia...pentru ca mai bine imi tai o mana decat sa ma duc in service ca ma fac aia sa plang... :cry:
ma gandeam sa iau o cheie si sa mai strang pe acolo (si frana si caseta) ca poate nu sunt stranse bine...fac bine sau nu?

--------------------
Honda CIVIC 5D 1.8 Sport M/T - '07
romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bihomoldoveanul
post 29 Jul 2004, 18:35
Post #2

Membru autentic

Posteaza niste poze daca poti. La mine era uscat ultima oara.

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI
+
toto
post 29 Jul 2004, 18:39
Post #3

Destul de fost membru

sincer nu prea am cum sa fac poze...si de poimaine plec in concediu cu ea asa umeda cum e... :mrgreen:
oricum ideea e ca unul sau doua filete de la conducte unde intra in pompa de frana au lichid pe acolo ca altceva nu are ce sa fie.
cat despre caseta cred ca toti stim cum arata niste ulei pe care s-a pus niste praf

--------------------
+
bogdan_o
post 29 Jul 2004, 23:59
Post #4

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Atat timp cat mai ai suficient lichid in rezervorul compensator nu este nici o problema. Atat timp cat curgerile nu sunt insemnate poti merge linistit cu masina in sensul in care nu influenteaza negativ nici directia si nici frana. Dar cand te intorci din concediu nu strica sa dai o fuga i service sa-ti verifice senzorul ala de la pompa de servo.

Lichidul de frana e mai usor de verificat. Cu ala de servo e mai complicat ca e opac borcanul. Am incercat eu diverse metode (am ajuns sa tin bricheta aprinsa in spatel;e lui poate oi vedea si eu mai bine, dar degeaba) dar cea mai eficienta e sa scoti capacul, scoti sita aia neagra (bagi doua degete in ea, o rasucesti putin si apoi tragi de ea in sus) si vezi exact cat mai ai.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
toto
post 30 Jul 2004, 17:20
Post #5

Destul de fost membru

la mine se vede cat mai am
nu inteleg ce treaba are senzorul ala de servo ca nu pe acolo e umed?
e umed chiar la filetul(ele) unde intra conducta(ele) de la roti in pompa...

--------------------
+
Ghidioneanu
post 30 Jul 2004, 18:20
Post #6

Membru autentic

From: IS

Am ramas si eu fara lichidul de la servodirectie, am cumparat si am completat pentru ca se intarise rau directia , si dupa o luna am ajuns la service unde au strans un pic conducta ,si atat...

--------------------
Ford Focus 2007, 1,8 TDCI 115 cp - IS-xx-xx
Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon
+
bogdan_o
post 30 Jul 2004, 18:36
Post #7

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Pai nu ai zis tu in primul mesaj si de senzorul ala de care se plang toti? Ala plus unde intra conductele in caseta. In toate cazurile nu e chiar asa de gava situatia.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 17:10
Forum Renault