Ați pierdut o Solenza albă?, B-47-UTJ, e la mine in parcare
![]() ![]() ![]() |
Ați pierdut o Solenza albă?, B-47-UTJ, e la mine in parcare
Adrian78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum ai concluzionat ca are usa descuiata?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Simplu: are țîmburușul de la ușa șofer ridicat și celelalte nu.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Poate e a cuiva care a venit la cineva in vizita, sau nu a gasit loc de parcare in alta parte, mai las-o, nu suna la politie sa nu te faci de minune, multi lasa usile descuiate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Adrian78 |
![]()
|
De duminica noapte? Si nu e chiar in parcare ci pe un teren viran unde nu a parcat nimeni niciodata.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Poti sa suni la politie sa faci aceasta sesizare.Nu ti se va intampla nimic.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Argonel, pt ce naiba sa nu sune la politie? Ti-e teama ca s-or deranja aia degeaba si obosesc?
Laudabila initiativa de a anunta politia! Masina unei rude apropiate a fost furata din Iasi. Golanii au abandonat-o a doua zi in Targu Neamt in fata unui bloc. Locatarii s-au sesizat abia dupa 3 (!!!!) luni! Evident, proprietara masinii a fost bolnava de suparare tot acest timp. Nu va inchipuiti ce viata a avut pan-a gasit-o. Adrian78, suna la politie, nu exista decat riscul de a face fericita o persoana... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
E a mea masina daca are si cheile in contact
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Sunt cateva solenza AICI, dar fara nr de inmatriculare
|
--------------------
.
.
.
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Suna la Politie, poate cineva "binevoitor" observa ca este deschisa si mai o usureaza de ceva (casetofon, trusa, stingator, scaune, roata rezerva, etc...)
![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
sau macar incuie usa...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
nu pune mana pe masina aia sa incui usa..poate dai naibii de belea. te mai baga aia si la furt calificat sau tentativa de furt!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Da , e a mea ... Poti sa mi-o trimiti pe bucati , iti las tie blocul motor si caroseria pentru efortul depus .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Nu inteleg de ce unii fac misto de un om cu intentii bune...Adrian78 nu te atinge de masina,ca poate te mai baga aia al furt sau alte chestii...
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da cum naiba unele solnite au tamburus dala la usa si altele nau nimic ,ma uitam la unele cu ac si servo care naveau tamburusi pe usa
suna la politie baietii o sa o caute in baza de daca sa vada daca e data disparuta |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Adrian78 |
![]()
|
Deci ...
În primul rând îmi cer scuze pentru dezinformare și pe această cale rog și moderatorii să schimbe descrierea topicului. Numarul de înmatriculare al mașinii este B-47-UTJ. Seamănă cu cel vechi ... da' nu răsare. Dimineață eram grăbit și am comis-o. Încă o dată: scuze. În altă ordine de idei este o Solenza model Prima, cel puțin așa scrie pe lateral și nu are casetofon. Eram hotărât când ajung acasă, dacă mai e acolo, să sun la poliție. Mi-a luat-o înainte un vecin. Zice că a venit un echipaj cu 4 polițiști, au fotografiat, luat amprente și au plecat. Mașina însă e tot acolo. Sper să își găsească proprietarul până la urmă. |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
E foarte bine sa suni la politie.
Atentie la faza de mai jos. Pe sosoeaua colentina bucuresti sector 2, o masina bengoasa cat de cat, stationa cu cheile in hailonul portbagajului. Mergeam sa cumpar paine, mi-a atras atentia masina, iar fica-mea supunme, fii atent ca are cheile in broasca-incuietoarea portbagajulu. Scot telefonul, sa sun la 112, renunt si sun la sectia de politie 7 daca are un echipaj in zona, ca iata care este tarasenia, da asteptati ca se rezolva, in five minute soseste un aechipaj, se codesc, sa scoata cheile din portbagaj, o da la identificare, gagiul de prin sectoru 3-4 un neam de al lui Haisam, se hotarasc scot cheile, masina nu face buf, incuie masina. După 10 minute de invirteala in jurul masinii si apar de pe scara blocului neamul se scuza , politaiul face o constatare . In vara trecuta o dacie noua abandonata, a fost furata , in timp de una luna a fost descompusa in partile componente, zi de zi inclusiv caroseria a disparut, atunci nu am avut taria sa semnalez prezenta aceste dacii 1310. Sa auzim numai de bine. Mi s-a furat CD plaierul, , iar oglinda de solenza , dreapta de doua ori, numai sticla care face 28 lei bucata. |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Scuze ca deranjez, dar care e aia solenta prima ? E cumva aia cea mai slab dotata, genul srn europa ? Parca am mai vazut pe aici pe forum, dar nu am intrebat. Sa se indure cineva sa-mi spuna si mie...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Cred ca sint unele care se dadeau premiu la Loteria Romana. Mi se pare ca e o varianta de echipare care a avut doar destinatia asta. Chele-chele.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Nu are casetofon sau nu mai are casetofon ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Adrian78 |
![]()
|
Din cate am vazut eu e un panou unde ar trebui sa aiba casetofonul deci probabil e cheala-cheala, cum s-a spus mai sus.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Prima este una din cele doua versiuni diesel.
Felicitari, Adrian78, pentru atitudinea ta! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Prima era model pentru Loteria Nationala, am eu. Nu au aer, servo, inchidere standard. Dar au parasolare, plafoniera si capace la roti, toate pe care le-am vazut sunt albe. Nu stiu daca exista diesel pe acest model. Solenza diesel se numeste Avantage.
This post has been edited by 2dor: 31 Jan 2007, 10:20 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io am vazut diesel Prima si Avantage.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@crintea1949:
Dacia aia 1310 pe care ai vazut-o "descompusa" era cumva o berlina alba si cumva cu nr. B 15 CJI? |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Am inteles acum. Nu stiam ca alea date de Loterie sunt diferite de cele de serie. Oare si loganurile si bmw-urile care se castigau odata la 6/49 erau diferite ? Eventual niste bmw-uri chele...
Sa revin la subiect, ce se mai intampla cu ea, e tot acolo ? |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 05:55 |