valoarea rezistentei
![]() ![]() ![]() |
valoarea rezistentei
liviunas |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solnita
2004
- BC 04 RKE
|
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
zi ce culori avea rezistenta arsa.
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu am idee despre ce rezistenta vorbesti. Vezi ca intre al 2-lea pin (de la stg.) de la mufa de la traductor si masa sa fie rezistenta de 0 altfel ai defecte la tabloul de bord. Revino cu amanunte.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
liviunas |
![]()
|
rezistenta este sub ceasul care indica nielul benzinei iar langa ea este o dioda (sunt doua rezistente in tot circuitul asta)
![]() |
--------------------
Dacia
Solnita
2004
- BC 04 RKE
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut rezistenta aia insa nu stiu valoarea ei... Sorry. Poate gasesc codul culorilor sa o descifram.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cod culori
negru 0 maro 1 rosu 2 portocaliu 3 galben 4 verde 5 albastru 6 mov 7 gri 8 alb 9 daca are 3 culori prima culoare -prima cifra a doua culoare - a doua cifra a treia culoare - factor de multiplicare ( negru se inmulteste cu 0 , maro cu 10 , rosu 100 etc) de exemplu maro negru rosu maro 1 negru 0 rosu 1urmat de 2 zerouri rezulta 10x100=1000 ohmi = 1 Kohmi la cele cu mai multe culori (de 3) se citeste prima culoare care este aprolata de un terminal si nu incepe cu auriu sau argintiu This post has been edited by bygy007: 5 Feb 2007, 00:01 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
liviunas |
![]()
|
nu cred ca ma-ti inteles pe cea veche nu o mai am, daca poate cineva sa-mi spuna valoarea ei, eu nu am de unde sa o mai citesc. VA ROG
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solnita
2004
- BC 04 RKE
|
|
wwilly |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 14 September 03 From: Arad ![]() |
In manualul de reparatii, in vol de electrice slz, este o poza cu tabloul de bord in care intr-adevar se vad cele doua rezistente si acea dioda, dar problema e ca poza e alb-negru, si habar nu am ce valoare are rezistenta aceea. Eu zic sa mergi intr-un magazin de piese Dacia si sa iti arate un bord de slz ca sa vezi valoarea rezistentei.
|
--------------------
SLZ
Comfort
- AR-XX-PTP
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Acuma ziceti cat are valoarea....
Eu vad asa culorile, de jos in sus: maro ( o linie putin mai groasa ) negru negru maro verde Attached thumbnail(s) Imag012.jpg ( Size: 151.79k ) Number of downloads: 109 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
51 ohmi, prima culoare fiind verde, pentru că este mai aproape de unul din capete.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
liviunas |
![]() ![]()
|
Multumesc baieti cred ca mi-am rezolvat problema cu ajutorul vostru
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solnita
2004
- BC 04 RKE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 05:39 |