Rezervor de benzina fisurat, e umed dedesubt
![]() ![]() ![]() |
Rezervor de benzina fisurat, e umed dedesubt
mariusdanielchelariu |
![]()
|
||
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|||
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Eventuala reparatie depinde de cat de rau e afectat. Incearca totusi sa cumperi nou.....
This post has been edited by maryus_83: 2 Feb 2007, 21:29 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
yo9hrb |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 148 Joined: 12 December 06 From: Ploiesti ![]() |
Se poate cositori, numai ca trebuie sa ai grija cu benzina (in mod normal trebuie uscat cu abur si umplut cu apa). Eu am facut altceva: l-am luat la perie (pusa pe flex) pana s-a facut gaura destul de mare astfel incat a dat de metal curat. Dupa aia l-am carpit cu poxipol. Asta n-am facut la Dacie, am facut-o la un mitsubishi, la care rezervorul nou era mai mult decat mi-am inchipuit. Oricum, a mers vreo 3 ani dupa care am tras-o pe dreapta in vederea dezmembrarii. Este o solutie de moment, nu o recomand. Solutia corecta este un rezervor nou. Cand faci chestia cu peria vei gasi mai multe gauri decat crezi. Peria sa nu fie de otel, iei una pentru inox (de alama, sa nu ai scantei).
|
--------------------
Dacia
MCV/Sandero
2008
- PH-10-DBV, PH-10-PAR
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 221 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
Umple-l cu apa ,usuca-l,decapeaza zona si il poti cositori.Cand cositoresti nu fososesti foc deschis pe rezervor,folosesti un ciocan pentru cositorit care in prealabil este incalzit. Spor la treaba
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
Mersi baieti,sper sa rezolv problema.Cred ca il voi curata,apoi il voi lipi cu Poxipol.
Sa speram ca tine,voi ce ziceti? ![]() |
--------------------
Dacia
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Eu am lipit rezervorul de benzina cand l-am fisurat accidetal (n-aveam scut la el pt ca era de 70 l, modificat) cu sapun de casa.Am mers asa cu el vre-un an pana cand mi-am cumparat altul nou, normal si mi-am pus si scutul de protectie.
This post has been edited by didosdoru: 4 Feb 2007, 08:02 |
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
Salut,
Am fost cu rezervorul la un mester care face burlane si mi l-a cositorit. Am dat 5 lei,pt ca am observat mai tarziu ca avea o fisura si la gatul de umplere. Dupa asta l-am curatat de praf si spalat cu benzina interior-exterior,apoi i-am dat 1 strat de grund pe partea superioara si 2 straturi de grund pe partea inferioara , pentru ca aici si aduna toata mizeria. Cost total:5 ron + 1 litru benzina + 300 gr. grund destept. Mersi mult, Cu stima , D. ![]() |
--------------------
Dacia
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
QUOTE(didosdoru @ 4 Feb 2007, 08:01) Eu am lipit rezervorul de benzina cand l-am fisurat accidetal (n-aveam scut la el pt ca era de 70 l, modificat) cu sapun de casa.Am mers asa cu el vre-un an pana cand mi-am cumparat altul nou, normal si mi-am pus si scutul de protectie. cum l-ai lipit cu sapun? cum ai facut? de curiozitate te intreb... |
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
QUOTE(nambanidealtceva @ 3 Mar 2007, 23:57) E simplu.Se curata zona umeda,iei o bucata de sapun,de preferabil unul de ala prost,cat mai prost,poa' sa fie si sapun de casa,il aplici pe zona fisurata,de mai multa ori,si gata. Asta presupune ca zona sa fie putin fisurata,asa cum a fost la mine. Sa auzim de bine, D. |
--------------------
Dacia
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
un rezervor nou :intre 66 si 93 lei:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
S-ar putea sa nu fie spart rezervorul. S-ar putea sa fie mancat unul dintre furtune. Asa am patit eu cu furtunul de retur. da' curgea rau. pana am scos benzina din rezervor (pe la sonda, ca la break altfel nu merge) au curs vreo 8 litri. Incearca si varianta asta. Succes.
|
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
desfă tot ce e pe acolo, schimbă rezervorul, furtunașele de cauciuc și colierele, plutitorul din rezervor și garnitura de plută și nu vei avea probleme deloc cu mirosul de benzină. Plutitorul nu este neapată nevoiu de înlocuire, dar dacă tot ai desfăcut e păcat să nu profiți de situație, că nu știi cînd cedează...
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:35 |