Marca silicon/mastic
![]() ![]() ![]() |
Marca silicon/mastic
silver |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 April 04 From: Iasi ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Mastic siliconic din ala transparent (evident sa fie rezistent la apa).
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
MDacia recomanda un mastic Terodicht Schwartz. Multi cu SLZ care se plngeau ca le intra apa le-a fost izolat parbrizul cu acest mastic si nu au mai fost probleme dupa. Deci merge si pt luneta si pt geamurile triungiulare la la usile din spate.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
A nu stiu cata oara mentionez de siliconul de parbriz (motiv pentru care cer si inchiderea acestui topic):
1. Siliconul nu trebuie sa fi acetic, caci ataca vopseaua si imbatraneste cauciucul. De principiu, orice silicon (sanitar, universal) merge, dar sunt acetice - daca se da pe langa cu ele, la un moment dat se va constata decolorarea vopselei sau chiar cojirea ei. In afara de aceasta, si o rezistentqa l raze UV este utila. Nu se vor folosi silicoane de constructii (acrilice), caci au proprietati reduse legate de elasticitate si o aderenta inferioara. 2. Alte silicoane neacrilice pe care eu le cunosc (de la denBraven), in afara de cel mentionat de bogdan_o: Elast-o-rub, AutoSealant |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
bison incolor am pus eu si a tinut super bine
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:44 |