Probleme cu internetul, se misca greu tare
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu internetul, se misca greu tare
Daddy |
![]()
|
||
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|||
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
daca se misca "greu" pot fi mai multe probleme......eu personal inclin sa dau vina pe serverele retelei si in cazul asta nu ai cum sa fortezi "miscarea". exista softuri cum ar fi de exemplu dap (download accelarator plus sau profesional ....ceva de genul asta)dar nu stiu ce rezultate au.
nu se poate conecta la huburi externe pt ca este limitata conexiunea tot din server (este un hub intern) . concluzia e ca el nu prea are ce face decat sa mearga la adminii retelei sa incerce sa ii convinga sa isi imbunatateasca serviciile. |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
1995 all the best and f*ck the rest
|
|
ndorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
poti incerca traffic compressor (free), www.tcompressor.com, dar nu cred ca o sa fie mare diferenta ...
This post has been edited by ndorin: 6 Feb 2007, 10:16 |
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cu softurile nu faci nimic, nu-i teava suficienta, se taraie netul, softul e facut doar doar se mai gaseste un fraier care da banii pe licenta.
Cauza e clara, retea de cartie proasta , solutia, scandal sau schimbat furnizorul. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sau gasit un proxy
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate fi si placa de retea de vina (se strica destul de des). Da si tu un ping in server si dupa aia un ping in orice alt site din .ro si vezi ce timpi ai (daca sunt egali e dusa placa de retea)
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
dar la saburex nu s-a gindit nimeni ?? eu l-am avut si mergea greu calculatorul inclusiv internetul
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar mai fi o solutie. Poti sa iti "tunezi" putin registri dar mare castig nu o sa poti obtine. Maxim - maxim 10%. Eu asa am facut si nu s-a vazut decat foarte putin. Restul solutiilor gen software nu au mers.
Subscriu la ce spune argon: marit "teava". ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Se misca de la inceput (de cand il are) greu ?
Ce se misca greu ? Navigatul sau downloadul ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Pur si simplu adminii retelei limiteaza banda pentru un utilizator in asa fel incat sa ajunga 'la toti' (mai ales daca reteaua e mare si calareste o conexiune amarata). Si apoi, se poate bloca absolut orice trafic nu este generat de browser (inclusiv siteuri dc++, ping, traceroute si alte balarii).
Chiar daca traficul de ping nu este filtrat, sunt site-uri care nu raspund la ping (serviciu inactivat). (Offtopic: Eu folosesc Win98 si Kerio Personal Firewall, puteti sa va jucati cu el pt. edificare, sa taiati orice trafic nu va convine sa intra/iasa din calculator, in speta viermii de Internet) |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 05:21 |