Vanzare cumparare masini!
![]() ![]() ![]() |
Vanzare cumparare masini!
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Daca pui pretul, modelul si alte detalii, la Bursa :twisted:
Daca vrei siteuri de vinzari incearca si www. neogen. ro (am scris asa ca nu le fac reclama neplatita, lucru pe care te rog sa-l faci si tu :wink: ) |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
"am scris asa ca nu le fac reclama neplatita"....numai la bani ti-e gindul.....uf ce a facut capitalismul asta salbatec, numai dupa bani, nimic fara bani.....
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Merge si contra benzina, dar doar OMV 100 :twisted:
|
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ssilviu sunt mai multe site-uri unde poti pune anuntul:
1. bursa de pe pcnet ( bursa rol ro) 2. www masini .ro ( au sectiune de vanzari cumparari) 3. bine cunoscutul autovit 4. cei de la ams asa cum ai spus tu 5. afisul din geam 6. ziar si cam atat stiu eu. p.s. asa cum a zis paulp le-am scris despartit ca nu vreau sa fac reclama. Eu unu ma multumesc si cu benzina de 98 si daca nu se poate si nu se poate ma multumesc si cu OMV 100 ( exclus shell si rompetrol) |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
bcata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Haideti mai, voi nu v-ati prins ca Silviu tocmai face reclama la noua arie de pe AMS? :wink:
|
-------------------- .: Catalin :.
|
|
paulp |
![]()
|
Vorbesti serios?
Eu nu m-am prins spre rusinea mea, mai ales dupa ce si-a sters linku incriminator :evil: Beeei, pe linga OMV 100 si o lada de Stella fara alcool ca ai indus publicul in eroare :twisted: Si poate inchide cineva topicul asta :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
[quote]Vorbesti serios?
Eu nu m-am prins spre rusinea mea, mai ales dupa ce si-a sters linku incriminator :evil: [/quote] Eu i l-am sters :twisted: :mrgreen: |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:34 |