Locuri de parcare scoase la licitatie, si daca nu cumpar niciun loc, eu unde mai parchez?
![]() ![]() ![]() |
Locuri de parcare scoase la licitatie, si daca nu cumpar niciun loc, eu unde mai parchez?
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu mai parchezi, lasi masina la servici, la un prieten care are loc, etc, sau licitezi, alta solutie nu e, si metoda cu licitatia mi se pare cat de cat corecta, sunt prea putine locuri.
This post has been edited by argon: 6 Feb 2007, 08:57 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Sau in alt cartier?..
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu zic sa te apuci sa strangi bani de licitatie, dar totusi ar fi aiurea sa dai 400 ron de exemplu pe un loc si sa nu-ti fie asigurat, sa-l gasesti ocupat cand ajungi acasa, daca dai banii aia, macar sa ai oarece drepturi .
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cu 400 ron pe luna platesc un negru sa mi-l tina ocupat, si asa cel putin sunt sigur ca nu mi-l ocupa nimeni.
Nici politia nu mai parcheaza acolo. Negru= persona fara ocupatie, care arde gazul in fata blocului si se cunoaste cu toti mexicanii din zona. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Acum se gasesc negri si cu 100 lei. Tin ocupate mai multe locuri si iata cum scot baietii un salar de inginer...
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
Daca nici cu licitatie nu ne convine, atunci sa fie HAOS!
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai cum sa ne convina cu licitatie, daca pana acum am parcat moca.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Problema se pune in felul urmator: licitezi, castigi platesti 400-500-600 etc ron pe luna. Dar sa nu vina adp-ul si sa iti zica ca nu ai voie sa pui "T-euri" si sa marchezi locul, si sa iti si mai zica ca este locul tau doar in intervalul 22:00-07:00. Pentru ca ajungi acasa si gasesti locul ocupat de alte persoane si atunci iti mai convine?
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
tribunul |
![]()
|
T-eurile sunt o prostie, parerea mea, faci o manevra mai inghesuita si risti sa-ti zgarai masina, sunt greu de vazut.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
Anual bre !
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mda...e prea dimineata pentru mine.
![]() Ma duc la culcare ca am luat-o razna. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adrian.paul @ 6 Feb 2007, 11:20) Problema se pune in felul urmator: licitezi, castigi platesti 400-500-600 etc ron pe luna. Dar sa nu vina adp-ul si sa iti zica ca nu ai voie sa pui "T-euri" si sa marchezi locul, si sa iti si mai zica ca este locul tau doar in intervalul 22:00-07:00. Pentru ca ajungi acasa si gasesti locul ocupat de alte persoane si atunci iti mai convine? tu ai citit articolul ala? ...... Primaria va instala apoi placute cu numele cistigatorului si va intretine parcarea, dind amenzi celor care ocupa abuziv locul. |
-------------------- |
|
argon |
![]()
|
Intradevar, asa scrie, dar de cand e litera de lege orice aberatie dintr-un ziar? eu zic ca vor incasa bani frumosi prin licitatie, si cand ii chemi ca ti-au ocupat locul, o sa ridice neputinciosi din umeri. Cei ce raman fara loc ce crezi ca fac? lasa locul tau liber si parcheaza la 1 km de casa?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 6 Feb 2007, 11:30) Intradevar, asa scrie, dar de cand e litera de lege orice aberatie dintr-un ziar? eu zic ca vor incasa bani frumosi prin licitatie, si cand ii chemi ca ti-au ocupat locul, o sa ridice neputinciosi din umeri. Cei ce raman fara loc ce crezi ca fac? lasa locul tau liber si parcheaza la 1 km de casa?! Argon a spus tot. ![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In alte tari, masinile parcate in locurile inchiriate de altii prin contract, se ridica fara niciun comentariu. Totul depinde de cadrul legislativ si de vointa de a-l aplica.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Parca vad ca iar nu o sa se schimbe nimic (cu exceptia ca cei care au castigat dreptul de a da niste bani anual o vor face degeaba). Sa zicem ca iti pui "Teu" din ala.... si ai locul asigurat, etc. Si te trezesti ca parcheaza unul in fata "T"-ului, si nici nu poti parca sau iesi din parcare, insa locul sta frumos acolo, ca doar e platit.... Am mai spus-o, problema la noi nu e cu regilile, ca din astea avem sau putem face - problema e ca nu le aplica nimeni. |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Din pacate in tot Iasul sunt doar 5 parcari amenajate de primarie iar primarul nu e interesat sa faca altele. Unele zone nici nu au parcari (de ex. Copou). Probabil ca primarul spera ca lipsa parcarilor o sa-i faca pe ieseni sa liciteze ca prostii si sa-i bage bani la bugetul local. Stau si ma intreb, daca nu imi mai pot lasa masina pe spatiul public ca nu am parcare, eu de ce mai platesc impozit anual ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
argon |
![]()
|
Pentru ca circuli cu ea, pentru a stationa, se plateste suplimentar
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
platesti impozit local ca sa ai drum pe care sa mergi...sper ca pana mor io o sa se rezolve problemele legate de parcare...sau macar nepotii mei sa aibe loc unde sa parcheze loganu lasat mostenire de mine
![]() This post has been edited by ga!nusha: 6 Feb 2007, 14:00 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.210 Joined: 29 May 06 ![]() |
Deocamdata este un articol de ziar, nimic altceva.
Aduceti-va aminte ce isterie a fost aici pe forum anul trecut cand era vorba sa insittuie in Buc o taxa de 1000 lei daca parcai aiurea. S-a realizat ceva? Oha, nimic, tot haotic se parcheaza si acum in Buc. iar ideea acelei taxe este amintire. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Deshteptu |
![]()
|
Stiu un caz cind s-a scos la licitatie, la cerere, un loc de parcare intr-un cartier cu case. Un vecin a licitat intentionat doar ca sa moara solicitantul de ciuda, si chiar a cistigat licitatia. Apoi nu a mai platit parcarea si s-a reluat procedura dupa cietva luni pierdute aiurea - iar individul care ceruse scoaterea la licitatie tot nu a avut unde sa parcheze in timpul asta.
Si asta e o problema: sa concurezi la licitatie cu vecini "prietenosi". |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
tribunul |
![]()
|
In bucuresti concentratie de bmw-uri pe metru patrat e mare, si cam astia sunt cei care opresc cam pe unde vrea bujia lor, deci o lege de asta nu prea era pt. fraieri, si de aia n-au dat-o.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
in bucuresti(pe dorobanti unde lucrez eu) in fiecare zi(sau la 2 zile) trece o solenza alba de politie(aia care mi-a dat amenda la sofitel
![]() This post has been edited by ga!nusha: 6 Feb 2007, 17:09 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu pot sa afirm ca DA, LE TRIMIT
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
Sa inteleg ca faci colectie.
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ga!nusha |
![]()
|
deci al tau era loganu ala parcat in statia de autobuz pe trecerea de pietoni!
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 17:07 |