Mozilla Firefox, Bookmarks
![]() ![]() ![]() |
Mozilla Firefox, Bookmarks
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa le salvezi intr-un fisier si sa le incarci dupa ce instalezi.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Le găsești în /c/Documents and Settings/YOUR_NAME/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/NUME_PROFIL/bookmarks.html.
Adaptează și tu calea la tine, eu am copiat-o din linux, de aici poate arată un pic ciudat! ![]() Spor! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mersi mult!
Deasta imi place mi eforumul asta! ![]() DA, e putin diferit dar m-am descurcat. ![]() Topic closed! This post has been edited by St: 6 Feb 2007, 11:07 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
In Bookmarks - Organize Bookmarks apoi File - Export.
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Hai sa intreb si eu ceva de Mozilla asta !
Cand dau click dreapta pe un atasament si apoi click pe Save Link As nu imi salveaza fisierul in forma initiala ci imi apare fereastra cu locul unde vreau sa salvez si el mi-l salveaza ca index.php ! Aveti idee de ce face asa ?! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
cauta pe net backupfox073. Iti face backup la toate setarile din firefox
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
St |
![]()
|
Ms silviu. Pe asta o sa-l folosesc la urmatorul reinstal
![]() @alinakes Face asa pentru ca asta ii dai tu sa faca. Nu are ca IE Save image as... sau Save target as |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Sau poti folosi MozBackup. Poate face backup la Firefox, Thunderbird si restul de aplicatii de la Mozilla. http://mozbackup.jasnapaka.com/
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
St |
![]()
|
Sti cum se poate rezolva problema cu Save target as...?
Exista vre-un add-on?, cum e ala cu "View this page in IE" This post has been edited by St: 7 Feb 2007, 18:50 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Nu mai lamurit !
Pai asta ii dau eu sa faca datorita faptului ca asa salvam pana acum , Save Link As = Save Target As , cam asa ziceau astia in tutorialul ala de la instalarea mozilei ! So... alte opinii ? |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca faci click pe link apare automat fereastra de download. Eu unul folosesc Free Download Manager, care este integrat intr-un plugin (Flash Got), iar la click dreapta selectez Flash Got Link.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
St |
![]()
|
Inca o intrebare despre mozilla.
Unele site-uri au 2-3 fram-uri. Eu vreau sa imi faca reload doar la unul din fram-uri, nu la toate. Ca sa fac asta trebuie click dreapta-this frame-reload frame. Se poate si altefel, mai scurt? Exista vre-un "hot key"? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(alex @ 7 Feb 2007, 16:54) Sau poti folosi MozBackup. Poate face backup la Firefox, Thunderbird si restul de aplicatii de la Mozilla. http://mozbackup.jasnapaka.com/ Si cum le restaurez dupa? Edit: Intrebarea iurea. Am rezolvat. Sunt aiurit rau azi... ![]() This post has been edited by St: 24 Mar 2007, 13:01 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Care stie cum schimb limba in firefox?
Nu gasesc nimic cu romana asta! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Cred ca va trebui sa reinstalezi firefox-ul. Iti poti pastra setarile si estensiile.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Azi se lanseaza Firefox 3. Sper sa fie interesant.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru problema din primul post, eu folosesc foxmarks. Urca toate legaturile pe serverul lor si le poti cobori oricand.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Am si eu o problema: nu mai pot deschide fisiere .pdf aflate pe site cu mozilla. Imi deschide doar o pagina alba goala. La fel imi facea si cu cel vechi, la fel face si cu asta nou, firefox 3. I-am setat din tools/options/aplications sa-mi deschida pdf-ul cu acrobat reader si tot nu vrea. Daca deschid un fisier din calculator, acesta se deschide, doar cele "online" nu vor. Ce trebuie facut? Mersi.
This post has been edited by CIPTUNING: 18 Jun 2008, 19:34 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Rade Readerul care il ai. Restart la comp. Instaleaza o versiune noua de Reader.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Doar ce am dat jos 3-ul. Pare a se misca mai repede.... Pana acum!
Succese! LLLE: da! merge mult mai bine decat F2 si IE7.34hc7cymj2.gif La mine nu au fost probleme cu .pdf-urile! This post has been edited by koldun: 20 Jun 2008, 01:10 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Jun 2008, 19:43) Pentru problema din primul post, eu folosesc foxmarks. Urca toate legaturile pe serverul lor si le poti cobori oricand. Asta folosesc și eu și am avantajul că-mi pot accesa semnele de carte de pe orice calculator! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2410 This post has been edited by LuluMOB: 19 Jun 2008, 07:54 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Firefox Tweakguide
QUOTE Note: This guide refers to the latest official version of Mozilla Firefox Version 3.0. It is designed specifically for those running Firefox on Windows, however most of the descriptions and tweaks in this guide apply equally to Firefox on other platforms. Make sure to check back regularly for updates. 34hc7cymj2.gif Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am instalat Firefox 4 (Beta) si are meniul in limba romana. Inexplicabil, nu inteleg nimic - puteam sa-l instalez la fel de bine in chineza. Aveti idee de unde se schimba in engleza? Mersi.
Si daca v-ati prins de unde import automat setarile si bookmark-urile din 3.6 va rog sa-mi dati si mie de stire. Mersi. LE ca sa evitam niste discutii inutile: L-am instalat pentru ca 3.6.12 dupa ultimul update merge ca porcul. Se blocheaza mereu. Chrome nu-mi place pentru ca nu sunt familiarizat cu layoutul. IE n-am folosit de cel putin 10 ani. This post has been edited by Ake: 13 Nov 2010, 18:31 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' de ce nu folosesti matale xmark?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
momentan nu folosesc nimic pana nu reusesc sa schimb meniul in engleza
![]() L.E. Solved Am reinstalat de la zero direct in engleza. Asta e, lenesul mai mult alearga. This post has been edited by Ake: 13 Nov 2010, 18:54 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si e misto? ce are nou?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
Nu am apucat sa-l folosesc decat vreo juma de ora. Important e ca nu se mai blocheaza. Si parca incarca ceva mai repede. N-am stat cu cronometrul pe el dar la ochi pare ca se apropie de viteza Chrome.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pot să te rog să te uiți la cantitatea de memorie folosită?
ms |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:29 |