manopera
![]() ![]() ![]() |
manopera
office eurocomfort |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia solenza
dacia solenza
2004 clima
- gl 06 mfi
|
|||
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
la mine ca sa schimb bucse bare stabliz toate 4 + bielete de directie cu capete de bara stanga dreapta imi ia 150 ron . asa mi'a zis dar inca nu sunt sigur daca ma duc. mi se pare cam mult
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
office eurocomfort |
![]()
|
shimbat bucse amortizoare spate toate bucsele,bucse fata ,pivoti,capete de bara si o curea de ac mia luat manopera 1,2mil.rezonabil dat faptu ca a muncit vreo 3 ore la masina mea a dat jos amortizoarele spate bibilit titirisit.meserie ca nu mai trancane nimic.si la 73000 era si cazu sa schimb toate astea dat faptu ca erau din fabrica.bucse originale si capete de bara si pivoti.......
|
--------------------
dacia solenza
dacia solenza
2004 clima
- gl 06 mfi
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
SIGUR NU AI SCRIS GRESIT ? 1, 2 mil ???
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai tu la cat te asteptai?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
seba3621 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 11 October 05 From: Timisoara ![]() |
Ca tot veni vorba de preturi la manopera... A schimbat cineva uleiul de la compresul de AC si agentul de racire? Cam cat ar ajunge toata treaba? Ca vreau sa-l schimb in primavara.
This post has been edited by seba3621: 13 Feb 2007, 13:24 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4mpi
Clima 2004
- TM 36 xxx
|
|
office eurocomfort |
![]()
|
pt toate astea atat mia cerur.1.2mil.mie nu mi se pare mult pt cata migaleala a fost .
|
--------------------
dacia solenza
dacia solenza
2004 clima
- gl 06 mfi
|
|
wind |
![]()
|
pai nu ziceam ca e mult ci ca e putin. sa vezi azi la meridian am fost si mi'a cerut 180 ron manopera dar cu tot cu geometrie.
iar pt kitul de distributie si accesorii ar costa in jur de 7 mil cu totul+ piese si se da garantie 18 luni doar cu piesele de la ei. Pana la urma am gasit cu 400 mii manopera total pe la aparatori pentru bielete si bucse. si mai il so cunosc pe mecanic. ffff ieftin e la ei |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
wind |
![]()
|
pana la urma problema s'a rezolvat in felul urmator la un service de cartier:
schimbat bucse bara stabilizatoare toate 4 schimbat bielete de directie cu capete de bara stanga+dreapta curatat saboti frana spate schimbat bucse amortizoare spate retusuri la toba , prindere scut , reglaj ambreiaj geometrie : 30 ron MANOPERA 80 ron +spaga 50 Ron ca ii cunosc si mai am nevoie de ei piese de la mihai bravu : Cost 177 ron (fara bucsile de pe spate) timp de lucru aprox 2 ore rezultatul satisfacator |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva cam cat este manopera pe ora la principalele service-uri, poate ne calculam singuri costul reparatiilor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
era 58RON/h dar acu s-a marit la 75RON/h
![]() |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Poate la masina ta ...
La Dacie e mai "eftin". La revizia de-o facui in iarna la masina din semnatura era pana-n 30 RON (parca 25) si ceva ma scump la LGN (pana in 40 RON). Asta la un dealer Dacia. Sa sara de la 45-50 la 75 .... ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
La IPSO cred ca e in jur de 70 RON, iar la Dacoserv era 35RON parca.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
wind |
![]()
|
KIT distributie si accesorii : Auto marcus grup
Manopera inlocuit pompa apa:140 RON(inclusiv TVA) Curea distributie 115.80 RON Rola intinzatoare 170.50 RON Pompa apa 207.56 RON Curea accesorii 29.92 RON.Preturile pieselor nu contin TVA. Observatie:manopera inlocuit pompa apa include inlocuirea distributiei |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
p3trix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 August 07 ![]() |
Salutari tuturor la primul meu post pe acest forum!
Mi-a cazut si mie blocul de lumini la solenza si mi-am cumparat unul nou nout cu 110 RON. Stiti cam care este costul manoperei pentru schimbarea blocului de lumini ? Merita sa-l schimb la un service autorizat ? Multumesc. This post has been edited by p3trix: 15 Aug 2007, 11:19 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca te pricepi cat de cat,in 10 minute poti sa-l schimbi singur.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
p3trix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 August 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai luat tot ansamblu inclusiv cu comanda de stergatoare, scoti de pe ea comanda de lumini si o schimbi doar pe aia, nu tot ansamblul. Pentru asta nu trebuie dat volanul jos, se desfac doar vreo 2 suruburi si se scoate mufa.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
aveti idee cat costa manopera de schimbat o toba finala
|
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa fie cam juma de ora de manopera - daca punem 30 lei pe ora - ajungem la 15 lei.
Iti recomand un service de cartier la care intrebi in prelabil pretul. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
schimbat finala -15 lei .Insa a trebuit sa desfaca piulutele de la telescop ca sa intre toba ,altfel nu mergea
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
multumesc de raspuns, pana la urma a costat 50 de ron, a durat cam o ora, dar au trebuit ceva adaptari pt ca nu e o toba de origine
![]() PS: va mai plictisesc cu o intrebare , are idee cineva cat costa manopera pt montat proiectoare pe o solenza care nu avea asa ceva din fabrica ![]() This post has been edited by ionelpopa83: 23 Aug 2007, 21:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
stie cineva cat costa manopera pentru schimbat kit de ambreiaj?
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mult. Vreo 6 milioane la augsburg.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:17 |