afisaj kilomatraj, manareala?sau doar ghinion?
![]() ![]() ![]() |
afisaj kilomatraj, manareala?sau doar ghinion?
m_criss23 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 6 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
scala 2003
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu tind sa cred ca ti-ai luat teapa ... desi poate sa fie si un contact imperfect ... (cred )
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
De unde ai luat-o? Am fost duminica in targ la vitan, si m-am speriat cate solenze care pareau obosite aveau doar 18, 19, 20 mii km. Cred ca erau smenuite - mai ales dupa "bronzul" vanzatorilor as putea zice.
A, si majoritatea erau din 2003 - 2004. This post has been edited by guliver: 6 Feb 2007, 19:41 |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
m_criss23 |
![]()
|
pai am luat-o de la o fata, tocmai asta e treaba ,nu prea cred ca ar fi fost in stare de asa ceva. Era fata cu bani, lucra pe un vapor si venise in tara sa se marite si pleca din nou in cursa, se vedea ca masina statuse ceva timp,ca nu e obosita . oricum eu unul nici nu mam uitat la km, (adica la afisaj), masina merge perfect nu are nici o problema, dar vreau sa-mi iau un diesel nou si sincer, am vandut masina cu 59000 km pe ea si nu am manarit-o , nu vreau sa fac asa ceva ,cand o dau o dau...
|
--------------------
dacia
solenza
scala 2003
|
|
m_criss23 |
![]()
|
inainte sa o cumpar (in septembrie anul trecut) am fost in vitan sa vad ce preturi sunt, vruiam sa iau un opel astra,mam uitat la solenze ca tot eram acolo, nu sunt eu prea priceput dar erau masini la 20 km cu discurile schimbate,super dichisite...teapa maxima
|
--------------------
dacia
solenza
scala 2003
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Asta cam asa este, in general trebuie sa te uiti si la vanzator, fereste-te de "brazilieni". 99,perioada 9% din masinile vandute de ei sunt "manarite". Cunosc cateva cazuri concrete. Mare atentie la masinile care "arata beton" la prima vedere.
Intamplare reala: masina care avea gaura de rugina la aripa, s-a curatat perfect locul , s-a aplicat o banda de adeziva strong, s-a finisat, s-a aplicat straturi de vopsea. Nu se distingea nimic, era perfecta "lucrarea" ... pana la primele ploi. Never ever nu-mi voi cumpara masina de la un necunoscut, de aia mi-am luat SLZ de noua decat cine stie ce masina de import 2nd hand. Dupa posibilitati Coane Fanica ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Simptomul descris este generat de o lipitura "rece" de undeva de pe circuitul imprimat al indicatoarelor de bord. Remediere: il dai jos, inspectezi circuitul si repari. Daca nu te pricepi cumpara-ti un alt ansamblu de indicatoare (~300RON). Enjoy.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
m_criss23 |
![]()
|
Sa dau 300 ron pe un led?sau ce mama masii e? cu 300 de ron ii iau cauciucuri noi si ii dau omului bonus...dar ...daca are cauciucuri noi pote fi banuita de manereli, daca sunt naspa...e acelasi lucru..cum mi-a zis baba azi...au peste 60000 cauciucurile facute.....cred ca o sa-o o dau de pomana ...(daca castig la loto
![]() ![]() This post has been edited by i96nds: 7 Feb 2007, 09:03 |
--------------------
dacia
solenza
scala 2003
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau iti pui bord de Logan care se vede super belea si se aprind si acele , ai si calc de bord ... Sau ma contactezi si iti fac up-grade la bord , ca mie mi-a ramas cel vechi ...
![]() Sau dai jos bordul si vezi ce contact e cu probleme ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa dai bordul jos sa vezi cam care e treba pe acolo
din ce spui pare a fi o problema de "presare" a afisajului pe placuta de contacte - de obicei (nu stiu insa 100% daca e asa si la solenza) afisajul este conectat cu placa cu controllerul printr-un "cauciuc" (nu intru mai mult in detalii tehnice) - daca acel cauciuc nu e presat bine ori de placa ori de afisaj - unul sau mai multe contacte pot avea probleme |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 13:51 |