frane, spate
![]() ![]() ![]() |
frane, spate
miki_stan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 22 December 06 From: Bucuresti, Militari ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Daca pedala tine jos probabil trebuie reglati sabotii pe spate. Si eventual o aerisire daca ai aer in instalatie, apoi daca tot asa fuge de spate, verifici repartitorul, si chiar si etrierii fata, si de acolo putand frana diferit.
Ce relevanta are aici ora 09:50? ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
miki_stan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 22 December 06 From: Bucuresti, Militari ![]() |
9:50 era devreme si ma gandeam ca poate era si umezeala pe jos
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca se intareste cu frana de mana trasa ... atunci tine-o asa la 2 dinti ... pana umbli la sorile spate ... de acolo este buba ..
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
Salutare
Revin cu o problema cu franele Aseara am fost la mecanic sa-mi regleze franele (saboti spate, aerisit etc) Cu ocazia aceasta a inlocuit acele distantiere din metal care tin sabotii departati (nu stiu cum le spune) e.., dupa asta oala a intrat mai greu pe saboti, in sensul ca acum rotile spate nu se invart usor daca suspendez rotile pe spate. Pot sa invart roata cu mana, dar ceva mai greu. El mi-a spus ca dupa ce se pasuiesc sabotii o sa-si revina. Apoi a reglat limitatorul de presiune, a mai coborat parghia care-l actioneaza Pedala sta cat de cat sus si sa zicem ca am fane, dar vroiam sa va intreb daca e normal ca rotile pe spate sa se invarta mai greu (pe liber) |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Da.........dar numai pentru o perioada scurta......de ex. 100 Km.
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(miki_stan @ 6 Feb 2007, 22:09) Sal, azi pe la 09:50 am pus o frana mai tare un pic, aveam 30-40 Km si mi-a fugit spatele un pic ![]() ![]() ![]() De tinut frana tine jos, dar tine ![]() baga-te sub masina si muta parghia ce actioneaza pe limitator mai in jos pe filet. E prea stransa. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Hehe, problema e din februarie. O fi rezolvat omu'
![]() |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si a mea fuge de spare dar numai daca franez brusc undeva la 60 sau 70 la ora ... sa fie tot de la repartitor
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
"Fuge" numai intr-o parte?
Daca da, prima oara rezolva simetria frinarii spate, apoi regleaza limitatorul. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:09 |