franeaza asimetric.. dati-mi o idee!, cu aerisire corecta si totul schimbat pe perechi
![]() ![]() ![]() |
franeaza asimetric.. dati-mi o idee!, cu aerisire corecta si totul schimbat pe perechi
nambanidealtceva |
![]()
|
||
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
|
||
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|||
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
si eu ma invarteam cu masina pe loc la franari bruste si i-mi tragea dreapta . . . . am schimbat cauciucurile si . . . . si-a revenit "miraculos"
|
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Salve.
Verifica tirantul de pe partea stanga; sigur s-a largit gaura urechii de prindere de pe sasiu. Am patit si eu acum multi ani si n-o sa uit cat traiesc nervii si munca.Daca e asa, ai grija la solutia adoptata pt reparare. Sa nu te grabesti sa sudezi ceva pana nu masori ce trebuie. Bucsele de tirant au insertie metalica la interior si daca ingrosinprea mult "urechea" se sparge cauciucul bucselor la strangere. Spor!! |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
cauciucurile sunt relativ noi si acelasi tip... tirantul e teapan... bascula la fel.. nu am joc la roti, zgomote, cauciucuri tocite aiurea.. imi schimb absolut tot ce inseamna pivoti si bucsi la timp... ma gandeam sa nu fie vreun amortizor dus, nu stiu cata influenta ar putea avea..
![]() |
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
furtunele de la etrieri
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
au . . .AAlpine are dreptate . . . daca un furtun este elastic la franare presiunea il umfla efectiv . . . . de aici poate aparea diferenta asta . . . .
daca tot nu-si revine vinde-o si cumpara alta . . . . ![]() LE: Eventual mergi la un stand de geometrie si verifica geometria trenului fata . . .sa nu se fi miscat vre-un lonjeron ceva . . . deh e dacie . . . This post has been edited by Ford_V6: 7 Feb 2007, 16:13 |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
.
.
. 929y
|
nambanidealtceva |
![]()
|
sunt schimbate ambele furtune... teoretic, daca unul e slabit intr-un loc si se umfla, atunci influenteaza.. dar se inmoaie si pedala, la mine nu e cazul, cursa ei este cam de 3 cm, cam un sfert din drumul pana la podea.. chestia cu vandut masina mi se pare cea mai buna idee pe moment
![]() This post has been edited by nambanidealtceva: 8 Feb 2007, 00:06 |
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
eu mai am dacia.....pe moto pe vremea esti cub de gheatza pe cand in dacie bordu de cn isi face simtita prezenta.....
daca ai schimbat tot, furtune, garnituri, placute de frana, aerisirea e buna inseamna ca ai discurile ovalizate sau uzate inegal.......... verifica discurile de frana, vezi ce grosime au si cate santuri si cat de adanci au in ele..... |
--------------------
.
.
. 929y
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:25 |