Ajutor sa ma descurc prin Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Ajutor sa ma descurc prin Bucuresti
milica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 March 05 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nu ai spus de unde vii si pe unde vrei sa ajungi acolo.
In momentul asta, din ce stiu eu, nu e nici o strada inchisa din Piata Unirii pana in Sos. Viilor. Merg des pe ruta aia. Poti urca f. bine pe Regina Maria pana pe Viilor, se circula ok. Dar pana sambata se poate intampla orice, vita de Videanu e plin de surprize ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
milica |
![]()
|
Scuze vin de la bacau deci intru prin Voluntari
|
-------------------- |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Inseamna ca, in mare, traseul ar fi: Voluntari -> Colentina -> Cal. Mosilor -> Unirii -> de acolo ca pe harta
![]() Pe Mosilor am inteles ca se lucreaza, cel putin e o bucata inchisa intre Negustori si Cernica. http://www.hartionline.ro/buc/harta/n14.html Pentru restul poate au mai multe informatii la zi cei care bat zilnic traseul. This post has been edited by adip: 8 Feb 2007, 10:44 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DAJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 19 November 04 From: București S1 ![]() |
Eu aș zice așa:
Colentina-Moșilor până la intersecția cu Carol I (te înscrii pe banda din stânga și mergi ÎNAINTE pe Mântuleasa (strada îngustă cu sens unic) până la intersecția cu Corneliu Coposu; mare atenție aici la intersecția cu str. Paleologu, ai Cedeaza Trecerea la cei ce vin din față și merg spre Paleologu. Deobicei aici stau polițiștii la vânătoare. Faci dreapta pe Corneliu Coposu apoi Piața Unirii-Regina Maria-Viilor. Ți-aș desena traseul pe hartă dar nu știu cum. |
--------------------
Dacia
Logan
06/2005 Preference 1.4 MPI
- B 44 FTP Diagnoză CAN Clip
Chei și electronică auto [URL=https://www.facebook.com/profile.php?id=100080458785363]Chei diagnoza electronica auto[/URL] |
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Cel mai simplu mai ales daca nu cunosti bucurestiul zic ca e asa :
-Voluntari, -Colentina ... -ajungi la intersectia de la Obor unde mergi inainte pe Mosilor (se circula lejer inca pentru ca nu mai sunt masini parcate langa trotuar). -Ajungi la intersectia Mosilor cu Carol I si o iei la dreapta spre Universitate (te desparti de linia tramvaiului care o sa mearga inainte pe o straduta ceva mai ingusta). -La Universitate faci stanga spre Unirii si te incadrezi pe banda a 2-a ca sa intri in pasaj. -La iesirea din pasaj mergi drept inainte pana la a doua intersectie unde te incadrezi si faci dreapta intrand pe Calea Serban Voda. Urci dealul, mergi drept inainte si unde linia tramvaiului face stanga tu mergi inainte (e o straduta de vreo 50-100m) -dupa aceea virezi la dreapta si intri pe Sos.Viilor. Bafta! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
milica |
![]()
|
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi, nu a fost chiar atit de rau cum ma asteptam, in afara de aglomeratie, restul este la fel ca in restul tarii.Daca aveti nevoie de ajutor prin Bacau sau prin imprejurimi , cu cea mai mare placere va acord ajutorul meu.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:08 |