Zgomot cind calc frina in marche-arriere
![]() ![]() ![]() |
Zgomot cind calc frina in marche-arriere
vali71 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|||
Alex_MiG-21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 December 06 From: Bacau ![]() |
Mai mult ca sigur zgomotul provine de la placutele de frana care si-au creat joc in lacasele de culisare. Asta in cazul fericit in care nu ai capatat niste jocuri la ansamblul de forta care sustine placutele sau la suspensie (pivot, bucse)
si face intotdeauna, cu conditia sa pui frana la mersul inainte (placutele se asaza pe pozitia normala) iar in mars-arriere se deplaseaza in sens opus |
--------------------
Dacia1300 1979
Toyota Prius 2004
Executive Business edition
- BC-03-DAU, BC-02-BLA Daca pot, o fac eu - iese mai bine!
|
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Alex, multumesc pentru raspuns.Maine sau poimaine o sa merga la service sa le spun sa se uite la placute.
|
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa se uite si la jocul etrierilor, nu ca ar avea ce sa le faca...
Dar in general sa se uite la placute. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vali71 |
![]()
|
Am fost la service ... era de la placute .Mai precis de la arculetele care sunt fixate pe ele.Le-a reglat cu un patent si asta a fost.In 20 min am plecat.Mi-a spus ca ar trebui schimbate cam in 5.000 km , in conditiile in care am aproape 20.000.In rest este ok
Multumesc pentru raspunsuri, din punctul meu de vedere topicul se poate inchide. |
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Joc la etrieri am eu. Si sunt scumpi rau.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:51 |