"pacane" cand pun frana
![]() ![]() ![]() |
"pacane" cand pun frana
alinushy |
![]()
|
||
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|||
GALAGIE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 82 Joined: 10 April 06 ![]() |
la mine huruie si am frana lichid...
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA rapsodie/2001 BV-84-RAD
bmw 320i 2005
- BV 09 POJ
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Aha, deci nu-s singur.
Si la mine se intampla la fel, cand franez brusc mai ales. Lichid este, e OK, frana tine, doar ca pocneste si devine enervant. Stie cineva de ce, si mai ales ce se poate face? PS. Tot DSN Confort, 2002. This post has been edited by cris71: 13 Feb 2007, 00:18 |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
--------------------
Audi
A4
|
|
SAVU |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sal! si eu am o problema cu pocnitul la frana pe fata,unde este schimbat tot etrireri,discuri,placute,lichid frana,cand apas pedala se adude un pocnet dar numai cand masina este in mers pe loc nu face.
|
--------------------
dacia
super nova clima /logan laureat
2001 / 2010
- B-778
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
repartitoru
![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
dolphintm74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 26 February 04 From: Timisoara ![]() |
Sal all! M-am confruntat si eu cu aceasta problema. La frane bruste auzeam pocnituri, nu puteam sa-mi dau seama exact de unde proveneau, de la rotile din spate sau de la cele din fata. Se auzea si cand franam dupa ce intorceam in marsarier. M-a prins necazul in concediu, pe Transfagarasan. Mi-am sunat mecanicul, care m-a linistit, spunandu-mi ca stie ce are masina si sa merg la el cand ma intorc la Timisoara. Intr-adevar, n-am avut probeleme pe drum (cu exceptia stresului provocat de pocnituri). La intoarcere, am mers la service si mecanicul a dat jos rotile din spate si mi-a strans cate doua suruburi, la niste chestii care aveau joc (nu stiu cum le spune). Pocnetele au disparut. Toata operatiunea a durat 15 min. Sper ca aceasta sa fie si problema voastra, deoarece e usor de rezolvat. Cu prietenie, George (pm - pentru timisorenii care doresc sa-i indrum la acel mecanic)!
|
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|
Remus66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
Pentru deschizatorul topicului.
Cel mai probabil ti s-au slabit cele 4 suruburi care fixeaza talerul pe care sunt prinsi sabotii si cilindrul receptor spate si tot acest ansamblu se misca in timpul frinarii, fiind antrenat de tambur, el trebuind sa stea fix in mod normal.Zgomotul se aude din cauza jocului care s-a facut acum cind suruburile s-au slabit si este provocat de acel taler care se loveste de suruburi.E bine sa mergi sa ti le stringa ca sa nu se ovalizeze rau de tot gaurile talerului.Si eu la vremea mea am citit pe site despre acest lucru si le-am verificat, constatind ca erau destul de slabe. De atunci de cite ori umblu in spate la saboti verific si stringerea acestor suruburi. |
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
2005
- B-71-KPD Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|
alinushy |
![]()
|
thanks a lot, am sa verific cat de curand si revin
|
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
sal am dat roata si tamburu jos si surpriza ... suruburile care fixeaza talerul erau slabite, le-am strans si totul e ok
merci mult pentru sfat peace This post has been edited by alinushy: 17 Feb 2007, 21:43 |
--------------------
Audi
A4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:32 |