Calatorie in Europa, ruta spre Torino, Italia?
![]() ![]() ![]() |
Calatorie in Europa, ruta spre Torino, Italia?
cosmin_rc |
![]()
|
||
Dacia cu motor cu injectie Group: Members Posts: 18 Joined: 9 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
x
- x
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru economie de nervi/timp iti recomand:
Bucuresti - Sibiu - Oradea - Budapesta - Szekesfehervar - Maribor - Ljubljana - Trieste - Venezia - Torino. Drumul e mai bun si vei avea parte de mai putine suprize, mergand numai prin UE. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Pentru Serbia ei nevoie de viza.
Pentru Croatia/Slovenia nu ai nevoie de viza,la fel tarile UE.Permisul romanesc e valabil peste tot in UE. Pentru alte informatii uita-te pe situl MAE. Ruta data de Alex e ok. Drum bun |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Mutat la Calatorii si Intalniri
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
alta ruta pe care am facut-o eu: Bucuresti-Sibiu-Arad-Szeged-Mako-Mohacs-Osijek(Croatia)-intri pe autostrada care vine de la Belgrad si mergi catre Zagreb-Lublijana-Trieste-Venetia-Milano-Torino... amanunte vei gasi cautand topicurile vechi scrise de mine cu impresii si date din calatoriile mele (cauta cu search in acesta sectiune a daciaclub)
DAR acesta ruta este mai scumpa si mai putin rapida decat cea clasica: Bucuresti-Sibiu-Arad-Szeged-Budapesta-Vienq-Graz-Udine-Venetia-Milano-Torino... foloseste www.viamichelin.com pentru a genera traseele dorite si a afla distantele si costurile... foloseste si puncte intermediare! nu inteleg de ce ai fost sfatuit sa mergi prin Oradea?????? P.S. vezi ca ai inceput aiurea topicul la sectiunea de limba engleza!!!! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
Ruta ti-au descris-o colegii mai sus.
Prin Serbia intr-adevar iti trebuie viza; am inteles ca ti-o dau destul de usor dar costa 40 euro de om si nu prea merita. Torino este un oras foarte frumos, mie mi-a placut mult de tot. Desi pare a fi un oras industrial, nu este asa, este foarte aerisit, linistit si plin de verdeata. De vazut: Mole Antoneliana. Drum bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:49 |