Ma puteti ajuta?, airbag-dreapta
![]() ![]() ![]() |
Ma puteti ajuta?, airbag-dreapta
MIKAEL |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 15 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|||
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
E dificil fara sa demontezi plansa bord,dar se poate.Scule recomandate-un clichet mic cu o tubulara de 10 lunga - este prins cu patru piulite iar surupurile sunt lungi.Piulitele sunt cu autofranare.Te asezi pe spate cu capul sub plansa,si pe pipaite vei gasi piulitele.Nu ai acces decat cu o mana.Dupa ce desfaci piulitele,impingi in surupuri si perna v-a iesi in afara si ii desfaci mufa.Simplu!
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
"...si ii desfaci mufa.Simplu! "
nu e chiar asa de simplu, iti recomand sa nu desfaci airbagul pt ca : -mufa nu se prinde/desprinde chiar asa usor, si e cam firava -piulitele sunt stranse la cuplu (nu stiu exact cat) si in caz de accident......... This post has been edited by alinushy: 15 Feb 2007, 10:20 |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Mia bine deconectezi si bateria inainte de a te apuca de treaba.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
MIKAEL inainte de a umbla la airbag scoate cass-ul sau cd player-ul si verifica sa nu fie de la cablul antenei. la mine antena a fost devina.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
@MIKAEL: la masina din semnatura vrei sa demontezi airbagul din dreapta?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
A zis omul capacul de la cutia airbagului, e clar ca nu are air bag la Ambiance ,cred ca se refera la spatiul ala ca o cutie de acte de deasupra torpedoului, care la modelele superioare nu exista ptr ca acolo se afla airbagul pasagerului din dreapta..
This post has been edited by radioman: 15 Feb 2007, 11:21 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Spatiul ala nu are capac. Sau cel putin la modelele mai vechi nu are.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MIKAEL |
![]()
|
Va multumesc pt. promptitudine! Loganul meu este un dci ambition cu airbag dreapta(am gresit varianta din semnatura). O sa incerc in prima faza, la sugestia lui vasile82, sa vad daca nu este de vina, antena. Eu vroiam sa stiu daca se poate scoate capacul ce acopera airbag-ul din dreapta, fara riscuri. O sa incerc metoda "doctorasului". Va multumesc inca o data, tuturor.
This post has been edited by MIKAEL: 15 Feb 2007, 12:19 |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
"capacul" nu ai cum sa-l scoti, ala e airbagu, daca tot il desfaci ai grija cu mufa, daca reusesti sa o scoti
![]() iti sugerez sa n-o scoti ![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
MIKAEL |
![]()
|
Da, cred ca o sa apelez totusi la service, nu vreau sa risc sa rup sau sa stric altceva pe acolo! Totusi, a desfacut cineva airbagul-dreapta fara riscuri?
|
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
De multe ori,la diversi cetateni.La mine am umblat o singura data.Daca iei borna la baterie nu vei avea probleme.(ca masura de siguranta trebuie sa fi descarcat electrostatic).In service se blocheaza calculatorul airbagului cu testerul.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
MIKAEL |
![]()
|
Multumiri doctorasule! Crezi ca poate sa se fi desprins ceva pe acolo(la airbag)? Zdrangane destul de tare, la gropi, denivelari, etc... Poate fi si altceva in zona respectiva: cabluri, tablite, etc ?
This post has been edited by MIKAEL: 15 Feb 2007, 13:34 |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am vazut aibag demontat/montat cu borna conectata si fara inhibare. Nu s-a intamplat nimic. Da, nu recomand asa ceva nimanui.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alinushy |
![]()
|
in spate la airbag nu e nimic decat cablaju, care e prins cu un scotch
![]() pe bune, poate s-a deslipit si zdrancane cablaju This post has been edited by alinushy: 15 Feb 2007, 13:43 |
--------------------
Audi
A4
|
|
doctorasul |
![]()
|
Astea sunt piulitele si conectorul.Poate sa atinga cablul pe cutia de acte,lampa cutie acte sa zornaie etc.La mine intra in rezonanta o tablita care se afla prinsa pe traversa si trece prin ea cepul de ghidaj - ala din mijlocul piulitelor .Am strambat-o putin cu mana.
This post has been edited by doctorasul: 15 Feb 2007, 14:12 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
MIKAEL |
![]()
|
Am rezolvat misterul, era cablajul din spatele airbag-ului desprins, care atingea cutia de acte. L-am lipit cu scotch, si problema este rezolvata! Inca o data, mii de multumiri!!!
This post has been edited by MIKAEL: 15 Feb 2007, 17:36 |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:35 |