Cum dezactivez o placa, video integrata???
![]() ![]() ![]() |
Cum dezactivez o placa, video integrata???
Supapa_jR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu la toate merge dezactivata! la unele merge doar selectata care sa booteze prima agp/pci ! dar in general daca pui o placa video va deveni prima automat trecand peste cea on-board!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sorin are dreptate, am avut si eu un calc dasta si cand am pus placa separata sa dezactivat automat cea integrala
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
Salut...in genere aceeasi problema o am si eu,am o placa integrata ati radeon xpress 200 de 32mb si mi-am achizitionat un asus eah3450 de 256.pe placa de baza am slot PCI.Cand am introdus asus-ul s-a dezactivat ati-ul cred....dar intervine o problema....IMI MERGE DE PARCA se chinuie..dau unrefresh si raspunde la el in 3 4 secunde...numai zic cand intru int-un folder.Driver-ul l-am instalat de pe CD-ul original.Daca poate cineva sa ma ajute i-as ramane recunoscator.
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Emy nu ai instalat driverele corect!/
Pentru placile video on-board ce nu pot fi dezactivate din bios, se poate alege "init display first" ce placa vrei. Daca nu are nici asta, se dezactiveaza automat cand introduci alta placa. Si fara suparare, radeon3450 nu e cine stie ce placa...3850 e alta poveste. cautati driverele pe site la ati.amd.com sau "omega drivers" pentru placa voastra. |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 18:33 |