DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Delcou, Schimb platina

miki_stan
post 16 Feb 2007, 10:58
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti, Militari

Sal, cum se desface rotita aia de la delcou care face scanteie la fiecare fisa dupa ce dau jos capacu de delcou; ca sa schimb si eu platina smile.gif si mai e problema : am auzit ca la carburator are un filtru, asa e ?? ma gandeam sa-l schimb ca poate e murdar sau schimb doar filtru de benzina ???Bafta all.

--------------------
Dacia Logan 2005 Berlina - B-42-UGX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tabek
post 16 Feb 2007, 11:04
Post #2

Membru autentic

From: Cluj Napoca

Eu nu stiu despre ce rotita vorbesti. Ca sa schimbi platina, scoti capacul, luleaua, partea fixa e stransa intr-un surub, iar la partea mobila, scoti siguranta cu o surubelnita. Pui noile platini si verifici distanta (0.4mm) intre cele 2 contacte atunci cand partea mobila e pe varf de cama.
La carburator, este un filtru mic chiar unde intra benzina, pe dedesubt este un surub, il desfaci, scoti filtrul.

Bafta

--------------------
Dacia/Peugeot 1310L/307 1996/2006 - MM05HVM
+
Paollo
post 16 Feb 2007, 11:50
Post #3

Membru incepator

QUOTE(tabek @ 16 Feb 2007, 12:04)
Eu nu stiu despre ce rotita vorbesti. Ca sa schimbi platina, scoti capacul, luleaua, partea fixa e stransa intr-un surub, iar la partea mobila, scoti siguranta cu o surubelnita. Pui noile platini si verifici distanta (0.4mm) intre cele 2 contacte atunci cand partea mobila e pe varf de cama.
La carburator, este un filtru mic chiar unde intra benzina, pe dedesubt este un surub, il desfaci, scoti filtrul.

Bafta
*

Ce se intamnpla daca nu mai am siguranta care tine partea mobila de la platina? desi sta f bine acolo! poate fi asta un motiv pt care se impusca platina asa des?

--------------------
dacia 1310 - 1397 cmc 1989 tlx
Standard
+
Paollo
post 16 Feb 2007, 11:51
Post #4

Membru incepator

QUOTE(miki_stan @ 16 Feb 2007, 11:58)
Sal, cum se desface rotita aia de la delcou care face scanteie la fiecare fisa dupa ce dau jos capacu de delcou; ca sa schimb si eu platina  smile.gif  si mai e problema : am auzit ca la carburator are un filtru, asa e ?? ma gandeam sa-l schimb ca poate e murdar sau schimb doar filtru de benzina ???Bafta all.
*

oare te referi la lulea? o tragi in sus biggrin.gif

--------------------
dacia 1310 - 1397 cmc 1989 tlx
Standard
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 15:05
Forum Renault