cartus imprimanta, diuze infundate
![]() ![]() ![]() |
cartus imprimanta, diuze infundate
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Sunt niste chestii cu care poti sa tragi cerneala din cartus prin duza (cap) si se desfunda. Sunt din plastic si au o portiune din cauciuc care se muleaza pe capul de imprimare. Cerneala se extrage cu o seringa.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am tras am chestia am tars vagat iar tras iar bagat am inebunit
sunt plin de tus pe maini de nu se mai ea ,merge lasat cu diuzele in ceva cateva ore ? |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
in apa calda.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Eu am suflat pe gaurile alea de umplere(pe toate odata) la un cartus de HP, pana mi-au iesit ochii ca la melc
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
lasa-l putin in apa calda. daca nu merge scoate cerneala si baga apa distilata (ar fi mai nimerit diluant special pt cartuse) apoi sufla prin partea superioara a cartusului. Trebuie sa iasa cerneala prin toate duzele, iar daca pui capul de printare pe un servetel sa iasa un dreptunghi perfect, dupa forma capului.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
cum era chestia aia ? "laser, frate !"
![]() recorduri personale: unui cartus de olivetti i-am facut refill de 16 ori (!) pana s-a infundat. un cartus de canon mi s-a infundat dupa 120 de pagini si n-am mai avut ce-i face. dupa ce moare de tot cartusul actual, o sa schimb tehnologia, ca astea cu cerneala se vad ingrozitor de prost dupa refill. |
--------------------
-
-
-
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu am imprimanta HP 5150 de aproape 3 ani, timp in care am scos peste 50 000 pagini. Cartusul negru a fost schimbat o singura data, dar nu pt ca s-ar fi infundat, ci pt ca nu mai statea buretele fixat pe capul de scriere si trebuia sa fie tot timpul cartusul plin ca sa iasa ceva.
Secretul... eu cred ca cerneala este foarte importanta. Folosesc doar InkMate la jumatate de litru, nu e o cerneala scumpa, ultima data m-a costat 30 lei culoarea. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
FotoGabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
QUOTE(blackout @ 19 Feb 2007, 20:26) Eu am suflat pe gaurile alea de umplere(pe toate odata) la un cartus de HP, pana mi-au iesit ochii ca la melc ![]() Eu am tras cu gura pe gaurile alea de am avut gura neagra si a functionat,mai ales daca ai folosit cartusul pana la ultima picatura!Tot de HP este vorba! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Eu am Canon mai vechi IP 1000 Simpla dar ce sa zic ca am facut refil la cartusul negru de cel putin 60 de ori si la fel imprima... nustiu ce sa zic dar poate ca totusi conteaza si calitatea cernelii pe care o pui. Canon IP 1000 mi sa parut o imprimanta simpla extrem de fiabila si de usor de intretinu. Nu vreau sa fac reclama dar asta o folosesc de peste 2 ani si nu am nici cea mai mica problema cu ea!
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
deci chiar nu e recomandat sa speli cartusu in apa !!! ca s-ar putea sa se oxideze capul de imprimare si e belea.
eu am epson si o incarc singur de cand am luat-o. si am cartuse originale. deci nu mai da banii aiurea la incarcat. cumpara-ti cerneala si incarcati-o singur |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
C@talin |
![]()
|
uite cam asa scoate cartusu meu un patrat negru din paint
![]() Attached thumbnail(s) IMAGE_077.jpg ( Size: 31.82k ) Number of downloads: 1487 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Aveti grija cu cartusele Epson mai noi ca au un cip special care trebuie resetat cand ii faceti refill...se gaseste pe piata un cip resetter la vreo 7-8euro...
C@talin mai da niste detalii despre imrimanta ta marca/model... Tot asa imi face si mie un cartus de canon BJC 2100...am inercat cu apa calda, nimic, am curatat duzele cu spirt, nimic, un cartus nou e cam 140 RON ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Dupa ce ii scoti tusul din el, incearca sa il tii cu capul de imprimare in alcool izopripilic vreo 2 ore. Apoi il lasi sa se usuce si il umpli iar.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ahh..e un alcool izopropilic?!Nu stiu daca zic bine, dar ceva de genul asta. Tine-le si'n apa firbinte un pic!
ahhh..n-am vazut postul de mai sus.Scuze This post has been edited by Lexy: 20 Feb 2007, 09:51 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
C@talin |
![]()
|
o sa incer ,cartusul e nou are 2 luni de cand l-am luat ,dau cu el de pamant daca sa stricat,imprimanta e un lexmark z25 de 5 ani
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
cip pt resetat cartuse hp (hp all in one 2610 ) ”se există”?
|
--------------------
.
.
.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Reteta de desfundare: un ceva textil din bumbac (fara scame!) inmuiat in apa calda, cu care se tamponeaza, fara sa apesi prea tare, duza pe unde iese cerneala.
PS In nici un caz sa nu incerci sa pompezi / bagi apa in cartus!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Cauta in oras o firma specializata in curatari si incarcari cartuse. Stiu ca in Iasi este o firma care curata cartusele cu ultrasunete si apoi in vapori de sovlent sau ceva de genu asta.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
va dau un indiciciu.
cea mai buna soutie de desfundat capetele la cartuse este tamponarea cu un servetel imbibat in solutie de geamuri gen Ajax. practic metoda asta de vre-o 5 ani la HP si nu am stricat nici un cartus asa. Uneori las capul cartusului scufundat intr-un recipient cu 2-3 mm de solutie. La fel si cu petele de pe maini, haine, se mai poate rezolva.. eu am si plotterul si a3 si a4 hp toate cu aceleasi gen de consumabile adica printhead si cartridge separat si pe fiecare culoare. Dupa ce incarc carttrige-ul imprimantele nu il mai vad plin. Stie cineva cum se pot reseta cipurile din ele ? am cartrige negru , cyan, ....de 2 ani si il incarc si nu au nimic.... |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(Fygaro @ 19 Feb 2007, 22:23) Eu am Canon mai vechi IP 1000 Simpla dar ce sa zic ca am facut refil la cartusul negru de cel putin 60 de ori si la fel imprima... nustiu ce sa zic dar poate ca totusi conteaza si calitatea cernelii pe care o pui. Canon IP 1000 mi sa parut o imprimanta simpla extrem de fiabila si de usor de intretinu. Nu vreau sa fac reclama dar asta o folosesc de peste 2 ani si nu am nici cea mai mica problema cu ea! ![]() da si eu tot IP 1000 am merge perfect si cartusele sunt la a nu stiu cata reincarcare dar mai rentabil e sa cumpar altele 7 ron negru si 9 sau 10 ron color iar la 1 sapt ii mai dau de scris ceva ca sa nu se infunde. |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Pentru cei care incarca cartusele un link util
DIn cate stiu eu cip resetter este doar pentru Epson inca nu am vazut pentru altceva...nu zic ca nu exista... This post has been edited by zanga: 20 Feb 2007, 15:56 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Am incercat si eu cu apa calda cand eram incepator, dar nu da rezultat.
De duci la magazin si ceri UNISOL(Solutie antistatica pt cartuse) pui solutia intr-un paharel sau canuta si apoi pui capatul de la cartus in solutie, il lasi vre-o 2-3 ore apoi cu un kit de tragere, te apuci si tragi din cartus, dupa care o sa se desfunde ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Parerea mea e ca daca nu reusesti cu apa calda slabe sanse sa mai faci mare branza cu cartusu ala.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Iti spun eu ca merge sigur cu solutie+kit de tragere
![]() Attached thumbnail(s) DSCN0680.JPG ( Size: 47.61k ) Number of downloads: 1621 DSCN0681.JPG ( Size: 24.38k ) Number of downloads: 1575 DSCN0682.JPG ( Size: 43.24k ) Number of downloads: 1601 |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]() ![]()
|
pai am kitul da la mine nu merge
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 20 Feb 2007, 21:46 Attached thumbnail(s) IMAGE_007.jpg ( Size: 33.71k ) Number of downloads: 1537 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
XMihai |
![]()
|
Eu zic sa incerci cu SOLUTIE ANTISTATICA, gasesti la magazine cu calculatoare/imprimante/reumplere cartuse.
Pui intr-un paharel si il lasi cateva ore, chiar si mai mult de 2-3 ore, apoi tragi din el. Eu asa am facut cu multe cartuse si si-au revenit. Daca nu merge, sorry dar cred ca va trebui alt cartus. Spor ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
a incarcat cineav un cartusi color cu negru?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
$$ilvviu |
![]()
|
Nu am auzit asa ceva si am ceva experienta cu cartuse.
Totusi teoretic ar trebui sa mearga, numai ca nu prea se merita. Un cartus negru e mai ieftin decat unul color. Vad ca ai Lex. Sunt foarte sensibile. Daca mai pui si cerneala neagra in ala color ai mari sanse sa-l infunzi imediat. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
C@talin |
![]()
|
hai ca nu am avut rabdare ,la raspuns si am bagat ,merge ,am bagat in toate cele 3 orificii,scoate tipla
![]() si oricum eu nu am nevoie de color ,pala color l-am cosumat la caterinca pe poze si alte tampenii.si tot statea gol degeaba. deci merge garantat sa vedem cat acuma ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:40 |