Caut schema de service la o imprimanta, Hp all in one 2610
![]() ![]() ![]() |
Caut schema de service la o imprimanta, Hp all in one 2610
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) HP_Photosmart_2610.jpg ( Size: 31.01k ) Number of downloads: 45 |
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
din ce am vazut in ultima vreme la politica de service HP, imprimantele jet (chiar si office-urile) sunt trecute la unit exchange, deci nu cred ca o sa gasesti vre-o schema la cineva care lucreaza la un partener HP.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Lostboy |
![]()
|
Poți te rog sa detaliezi conceptul de”unit exchange”?
merci |
--------------------
.
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
adica in garantie se trimite imprimanta cu totul la HP si aia trimit alta in loc. Cu alte cuvinte partenerii autorizati HP (lucrez la unul dintre ei) nu au voie sa repare asa ceva.
EDIT: mai pe scurt, singura piesa care se poate comanda este imprimanta cu totul ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Lostboy |
![]()
|
aha....
Păi imprimanta nu are nimic. Eu vreau să o deschid pt că, acolo unde este buretele acela ( de sub zona de poziționare a cartușelor ) care are rol de a absorbi tușul scurs - eu cel puțin ăsta cred că este rolul lui - s-a umplut de tuș. Pe lângă asta, și ”carul” care transportă cartușele s-a mai înnegrit. Am uitat să menționez: eu reîncarc manual ( ca să evit pe tanti ”caco”) cartușele. Din cauza asta zona unde se poziționează cartușele este stropită de tuș - cu toate încercările mele de a șterge cartușele la fiecare reîncărcare. Cam ăsta ar fi motivul pt care vreau să o desfac. Merci ! This post has been edited by Lostboy: 20 Feb 2007, 13:50 |
--------------------
.
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
pai desfa-o. In afara de niste suruburi cap torx (20 de regula) si niste cleme pe spate (indicat locul cu o sageata unde trebuie sa scormonesti cu surubelnita) n-ar trebui sa intampini dificultati
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Lostboy |
![]()
|
Merci....în seara asta ”mă risc”!
|
--------------------
.
.
.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Dar in zona aia nu e burete din cate stiu eu, e un cauciuc pe care se aseaza cartusele ca sa nu se usuce capul de scriere cand nu e folosita imprimanta.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Lostboy |
![]()
|
nu nu nu , chestia aia cu cauciucul e mobila....
buretele este lipit jos si este fix... Apropos, am desfacut, curatat, facut la loc....usor, dar cu multa rabdare si grija! Merci This post has been edited by Lostboy: 21 Feb 2007, 08:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Mie mi s-a parut ca e fixa dar cum nu am desfacut-o pe a mea te cred pe cuvant
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Ov |
![]()
|
chestia cu cauciucul este folosita sa astupe capul de imprimare sa nu se usuce cerneala si mai are si o lamela de cauciuc folosita pentru curatatare. Toate imprimantele inkjet au un tank pt cerneala scursa si pe fundul compartimentului au burete
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Lostboy |
![]()
|
Atunci când imprimanta este oprită, vine ”carul ” acela și astupă cu cauciucul ăsta pe capul cartușului, cel cu duzele - exact cum zice dnul Ov, pt a nu se usca cerneala.
Ce am observat la a mea este că mai are o perie mică - dar care este fixă - peste care trece cartușul (cred pt că era și ea puțin murdară cu tuș). Oricum cred că operația asta de curățare este necesară deoarece în timp se adună tuș (imprim mea are aprox 2 ani) și locul devine un fel de mlăștină. Așa că ori o faceți voi ori vă duceți la cineva specializat. Dacă vreți să folosiți imprimanta în condiții optime cât mai mult timp. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
|
|
zanga |
![]()
|
Pai a mea fiind noua sper sa nu o desfac prea curand...oricum scurgerile alea la cea veche au inceput sa apara dupa ce am inceput sa incarc cartusul eu cu seringa, ori puneam prea mult tus, ori curgea din cartus si se adunase acolo dar la canon parca nu era foarte greu de desfacut carcasa...oricum la multifunctionale e altfel asezat mecanismul ala cu cartusele.
Pentru conditii optime e bine sa folosim cartusele originale ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
Lostboy |
![]()
|
sincer să știi că nu există diferențe (cel puțin la a mea) între multifuncțional și normal. Adică respectivele cartușe au poziționare identică, pe același principiu. Au mai multe funcții dar, până la urmă, toate funcțiile multifuncționalelor se reduc la imprimare - care nu au rost să schimbe ”caroseria”, ca să fim în tema forumului.
Referitor la cartușe originale, este doar o chestie care ține de ”copyright”. Doar atât. Nici măcar de garanție nu ține pt că dacă cumperi un cartuș original nu ai garanție, fiind consumabil. Deci..... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
zanga |
![]()
|
Principiul e acelasi dar accesul la ele se face un pic diferit pentru ca la imprimanta se ridica altfel capacul iar la multifunctional deasupra vine scanerul. Referitor la consumabile tu vorbeai de conditii optime eu ziceam ca mai sigur e sa ai cartuse originale decat sa le reumpli dar cum spuneam nu e rentabil.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
Lostboy |
![]()
|
Deci diferă modul de acces la cartușe.
Referitor la QUOTE mai sigur e sa ai cartuse originale decat sa le reumpli dar cum spuneam nu e rentabil mă refeream la condiții optime în România, pt utilizatorii casnici ![]() Totuși țin să menționez că un cartuș nu merge reîncărcat ”for ever” așa că tot trebuie cumpărat un alt cartuș, la un moment dat. Cartuș care va fi evident ”de marcă”, nu ălea de firme terțe care cică merg pe xyz imprimante. Deci tot cartușe originale se folosesc dar MAI RAR. ![]() Numai bine This post has been edited by Lostboy: 21 Feb 2007, 16:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:48 |