directia.., directia
![]() ![]() ![]() |
directia.., directia
hacer |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 21 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
break
2000
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Dute si fa geometria la roti si eventual echilibreaza-le ....
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
hacer |
![]()
|
zi-mi te rog si cam cat costa.. daca ai idee
![]() |
--------------------
DACIA
break
2000
|
|
hacer |
![]()
|
si astea.. pot sa le fac la orice service??
![]() |
--------------------
DACIA
break
2000
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
daca trage rau de tot cum zici verifica daca nu cumva ai janta stramba.
si oricum du-te cu ea si fa-i geometria ca ti se strica si cauciucurile |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
geometria costa 35 ron in bucuresti pe fundeni ... (servisurile sunt specializate pe asa ceva si au calculator special pentu asa ceva ) echilibrarea o pori face la vulcanizarile mai serioase...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
whitecar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 6 January 07 From: BUCURESTI ![]() |
Ce pot sa iti spun eu este (din experienta mea ):
-verifica tot ce inseamna sistem de rulare si directie (cauciucuri noi ,jenti drepte ,echilibrate ,pivoti ,bucsaraie ,rulmenti,caseta de directie etc ,etc ,treaba de mecanic ) -verifica imbinarea ""nuca ""(parca ii spune )de sub volan sa fie ok -apoi urmeaza sa faci geometria ,te costa maxim 50 RON Trebuie sa faci acea revizie inainte de a merge la geometrie caci acea diacnosticare si reglare TREBUIE sa se faca cind ai toate cele de mai sus in regula . De ce spun asta :reglajul il va reusi nenea de acolo oarecum in conditiile de acum ale masinii tale DAR .....iti va spune :mergi si schimba x sau y chestie ,insa daca nene ala nu se bungheste bine ce trebuie sa schimbi tu pe acolo ,iti va face reglajul asa si in felul asta elimini Efectul si Nu Cauza . Am spus toate acestea pentru ca si eu am facut geometria si am discutat cu tipul de acolo care a fost destul de amabil sa imi explice ca am procedat corect inlocuid piesele care erau uzate si apoi am mers la el . Mult succes !! |
--------------------
ex Dacia Break
1310 Cli
2000 Logan 1,4 Laureat 2005
""Invata din greselile altora ,caci nu poti intr-o viata sa faci toate greselile"" |
|
hacer |
![]()
|
aham. rotile sunt bune .. nu sunt strambe.. sub volan.. chestia aia e ok.. cred ca ceva sub ea e defect.. oricum o ma uit eu putin pe sub ea.. sa ma simt bine, dupa o sa o duc unde trebuie! multumesc ptr sfaturi!
![]() |
--------------------
DACIA
break
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:25 |