am un scurt pe undeva!, se arde siguranta
![]() ![]() ![]() |
am un scurt pe undeva!, se arde siguranta
Bolo_BCD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. .
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai umbla pe la bec ... poate iti da la masa si se arde siguranta ... asa am patit eu cu luminile de mers inapoi ... firele se atingeau la caroserie si gata liniste siguranta arsa ... acum le-am scos ca s-a dus sonda
![]() This post has been edited by mihai0070: 23 Feb 2007, 17:37 |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
nu atinge nimic
firele sunt cplate prin papucei nu atinge nimic tocmai aia e curios si furios |
--------------------
.
.
. .
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu neaparat chiar in buza becului ....pe traseu poate este ciupit ... sau incearca alt releu ... poate releul se incinde si face scurt ... si normal ca siguranta se arde ... pentru a proteja instalatia ...
Verifica traseul proiectoarelor ca nu este un traseu mare ... pune aparatul de masura ... pe fircare cablu si vezi unde ai cadere sau crestere deinde de ce natura ai scurtul ... si preventiv verifica si butonul ... este posibil ca in cel 8 10 min cat zici ca tin proiectoarele ... sa se incinga ceva prin buton si sa faca scurt chiar acolo .... Nu mai stiu pe unde este topicul meu ..ca am avut si eu o problema deasta .... dar am pus siguranta noua si nu s-a mai ars ... |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Dupa poza ai proiectoare ca ale mele.
vezi plusul dupa bec(firul acela bandajat, de fapt si singurul) sa nu atinga cu oglinda proiectorului.papucul are izolator pe el? de la trepidatii e posibil sa atinga sau daca becul de pe dreapta sa zicem ca e cel nou, inlocuieste-l cu cel de pe stanga.lasi doar unu si vezi daca iti arde siguranta, dupa aia pune-le pe amadoua si lasa-le desfacute 7-8 minute. e posibil sa fie si din bec.filament prost.verifica si tot traseul la fire si vezi daca e ceva care sa-l "sugrume" ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
La mine e mai frumos. Sting butonul de proiectoare, opresc farurile, si cand ma dau jos din masina...surpriza...proiectoarele totusi raman aprinse. Am scos firele din releu ca sa scap de belea.
Tot vreun scurt e de vina? This post has been edited by ador13: 26 Feb 2007, 10:15 |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(ador13 @ 26 Feb 2007, 10:14) La mine e mai frumos. Sting butonul de proiectoare, opresc farurile, si cand ma dau jos din masina...surpriza...proiectoarele totusi raman aprinse. Am scos firele din releu ca sa scap de belea. Tot vreun scurt e de vina? releul e dus.si al meu era asa de oxidat incat nu mai decupla. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
vezi plusul dupa bec(firul acela bandajat, de fapt si singurul) sa nu atinga cu oglinda proiectorului.papucul are izolator pe el?
ai dreptate dupa ce am izolat papucul mai mai se arde.... cred ca atingea oglinda sau ceva merci |
--------------------
.
.
. .
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
aceeasi problema am avut-o si eu, la mine era totul de la sigurante, aveam sigurante din plastic care au fost inlocuite cu cele ceramice si no problem cu sigurantele de atunci
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:39 |