Cum se scoate oglinda retrovizoare interioara?
![]() ![]() ![]() |
Cum se scoate oglinda retrovizoare interioara?
hadul |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru ....??? cred ca da !? Group: Members Posts: 87 Joined: 23 February 07 From: IF ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
laureatul-1.5dci-2007 /
renault scenic 2 - privilegiul-1.9 dCi 2006/
- IF-xx-xxx [URL=http://forum.shrimpworld.ro]shrimpworld[/URL]
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sevodirectoa tiuie asa ,ca pompa hidraulica e actionata de un motor electric ,nu e nimic de speriat e zgomot tehnologic ,da de ce vrei sa scoti oglinda ,vrei sa o dai inpoi ca nu ajuta la nimic
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
....sau poate vrea sa-si monteze una mai lata
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai poate sa puna si una mai lata deasupra celei vechi daca vrea...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Oglinda se scoate prin impingerea in sus. Are un suport lipit pe parbriz, si un suport pe bratul oglinzii, care culiseaza in sus, spre plafon.
Tiuitul din "dreapta" e de fapt un tiuit din "stanga", ca e pe partea stanga a masinii, e pe dreapta cum te uiti din fata masinii spre motor. Si e zgomot tehnologic, sursa fiind cea mentionata de C@talin |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
hadul |
![]()
|
![]() Membru ....??? cred ca da !? Group: Members Posts: 87 Joined: 23 February 07 From: IF ![]() |
am scos oglinda ! de ce? voim sa-mi pun oglinda mea - adica oglinda pe care o car dupa mine pe fiecare masina - loganul e a 4 a. Deh!! fiecare cu pasaricile lui! DAR .... surprizaaaaa... nu se potriveste ...
![]() la toate masinile, sania pe care culiseaza este spre exterior ...la logan e pe interior ! cat despre zgomot e intradevar servodirectia am studiat si asta e !!! sigur nu e nici o problema ? pentru ca mie mi se pare destul de aiurea ! va multumesc tuturor si ca sa fiu un pic si off ... mi-am luat presuri (x 5) 33 ron si huse scaune 130 ron - sursa selgros berceni |
--------------------
dacia logan
laureatul-1.5dci-2007 /
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu-i bre nici o problema cu tiuitu,si la mai multi km ,bafta
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
hadul |
![]()
|
ok ! multumesc ! bafta si voua....
![]() |
--------------------
dacia logan
laureatul-1.5dci-2007 /
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:25 |