DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cumpar un pat din esenta tare, ex. stejar, cires, O firma din / pe langa Bacau

dragoselu
post 25 Feb 2007, 15:47
Post #1

SB-12-UST

Group: Members
From: Sibiu

Salut fratilor,

Mi-am luat o saltea Relaxa de 1,80 x 2 m si acuma caut un pat (scheletul) pe care

sa pun aceasta saltea. Dorinta mea e sa gasesc un pat facut k lumea, dintr-o

esenta tare, ex. stejar, cires, brad, caci m-au plictisit ofertele cu paturi din PFL,

PAL laminat, care sunt perisabile in timp. Daca stie cineva vreo firma din Bacau,

meserias, sau de pe langa Bacau, care face treaba buna, sa-mi spuna si mie.

Va multumesc cu stima,

Dragoselu

This post has been edited by dragoselu: 25 Feb 2007, 15:50

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marius97fer
post 25 Feb 2007, 16:27
Post #2

Membru cu IQ :)

Group: Members

sa nu crezi ca daca e din lemn masiv inseamna ca e si foarte rezistent. cel mai mult conteaza manopera, cum s-a lucrat.

lemn masiv gasesti destul de greu si e ff scump, vezi sa nu iei teapa cu PAL furniruit care este aproape identic cu lemnul masiv.

eu ma ocup cu PAL melaminat, si daca faci sheletul din bare de fier de 60mm iar pe deasupra pui PAL melaminat cu cant ABS sau PVC, eu zic ca tine in timp...

depinde si de ce suma dispui....

LE. se poate face si o combinatie cu masiv si PAL astfel (cum mi-am facut pentru mine):
- dedesubt se pun scanduri de brad groase de 2 cm, cu leaturi cu grosimea de minim 5 cm.
- se aseaza o coala de PFL ( doar pentru design) deasupra podului format din scanduri.
- in lateral se pune PAL melaminat cantuit cu ABS sau PVC care este muuuuult mai rezistent decat cel obisnuit care se aplica la cald...
- apoi se incheie foarte frumos si iese ceva de calitate si destul de rezistent...

This post has been edited by Marius97fer: 25 Feb 2007, 16:31

--------------------
Opel / Rover Astra / 25 2000 / 2001 hecibec
nu sunt inteligent
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 06:39
Forum Renault