DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Fara frane :((

danni_zap83
post 25 Feb 2007, 18:34
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut !!! Tocmai ce am venit de acasa , din provincie in Bucuresti si cand eram sa intru in crevedia ,daca cumva cunoaste cineva drumul , iar la o trecere de cale ferata am franat ca aveam cam 70 km/h insa frana a tinut si am franat pana la vreo 40 km/h cand am auzit ca ceva s-a rupt , pedala de frana era la podea iar frane bineinteles ca nu mai aveam . Noroc ca am avut loc sa trag repede dreapta si sa o opresc cu frana de mana . Problema e ca auzeam eu cu o zi mai inainte un hurtuit la roata stanga fata cand franam , dar am asteptat sa vin pana ajung in Bucuresti sa rezolv problema . Se pare ca asa o sa fac maine, dar daca stie cineva care ar fi problema ca sa fiu in cunostinta de cauza atunci ..multumesc anticipat!!!

--------------------
Dacia Nova Gti 2000 - PH - xx- BYS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EUROPE_
post 25 Feb 2007, 18:40
Post #2

membru reactiv

From: Craiova

Eu stiu, vreo conducta/furtun spart? Iti curge lichid pe undeva?

--------------------
Renault Fluence 2010 1.6 16v Evo Life
Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
+
danni_zap83
post 25 Feb 2007, 18:48
Post #3

Membru incepator

Nu e nici un fel de problema de lichid Chiar in dimineata asta am completat cu lichid de frana chiar daca era suficient .Ideea e ca acum parca e ceva rupt la roata stanga fata si nu imi dau seama ce poate sa fie .E dubios ca m-au lasat de tot franele , nu sa se duca placutele de la o roata .Foarte ciudat si iti doresc sa nu ai parte de asa moment!

--------------------
Dacia Nova Gti 2000 - PH - xx- BYS
+
yo9hrb
post 25 Feb 2007, 22:55
Post #4

Membru

From: Ploiesti

Am patit o data o chestie dubioasa . S-a uzat o placuta de frana in asa hal incat a trecut pe sub suport, iar in momentul actionarii franei tatal meu (ca el era la volan) a trecut cu masina cu tot prin portile de la drum si prin cele de la garaj. Frana a tinut la a 3-a sau a 4-a pedala, cand a ajuns pistonasul pe discul de frana.. Cand am scos roata am gasit si placuta de frana. Sa nu fie aceeasi chestie.

This post has been edited by yo9hrb: 26 Feb 2007, 12:53

--------------------
Dacia MCV/Sandero 2008 - PH-10-DBV, PH-10-PAR
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 13:41
Forum Renault