probleme electrice supernova clima
![]() ![]() ![]() |
probleme electrice supernova clima
fly_mike |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 18 February 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
alex_sb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 April 04 From: Sibiu ![]() |
Verifica cu atentie siguranta brichetei, curata-i terminalele si vezi daca se misca prea lejer in cablaj. Mie problema ta 'imi suna' a contact imperfect.
|
--------------------
DSN Clima
|
|
fly_mike |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 18 February 04 ![]() |
si mie mi s-a parut la fel, dar nu prea stiu unde sa verific
siguranta am verificat-o/curatat-o/schimbat-o, dar fara rezultat am retensionat lamelele unde intra siguranta..acelasi rezultat chiar am dat jos la un moment dat toataa placuta cu sigurante, dar totul pare in regula... am ramas fara idei...poate are cineva o schema electrica pe partea asta, altfel e destul de complicat... oare cei din service or fi stiind mai multe? merita o vizita acolo (timp + bani)? asta luand in considerare ca masina e iesita din garantie...[/quote] |
-------------------- |
|
TibiCraciun |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
daca isi da drumul atunci cand rabati panoul brichetei inseamna ca e un contact prost in zona aia, nu la siguranta. acolo tre cautat. |
||
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |