ROVINIETA 2007, cat costa?
![]() ![]() ![]() |
ROVINIETA 2007, cat costa?
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
890 000 rol la OMV si 845 000 la posta.
Nu ma intreba cu ce drept au bagat OMV-ul adaos propriu ca nu stiu ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Cat costa rovinieta
Potrivit CNADNR, rovinieta, cu o valabilitate de 12 luni, va avea o valoare de 24 de Euro pentru autoturismele non-Euro, 21 de Euro pentru modelele care respecta normele de poluare Euro I, respectiv 16,8 de Euro pentru Euro II. In cazul microbuzelor va fi achitata o taxa de 216 de Euro (non-Euro), 210 de Euro (Euro I) si 204 de Euro (Euro II). Posesorii de autocare vor plati 510 de Euro (non-Euro), 450 de Euro (Euro I) si 390 de Euro (Euro II). Observ ca de euro 3 sau 4....nu zic nimic ![]() ![]() Sursa: http://www.rovinieta.ro/cui_ii_trebuie.htm Si un articol interesant: http://www.turatii.ro/index.php?func=artic...top&articol=103 This post has been edited by adostar: 27 Feb 2007, 13:57 |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la euro > 2 se plateste ca la euro 2
la omv e mai scump pt ca probabil calculeaza euro-ul la alt curs. Gata, nu mai pot sa zabovesc p'aci ca se raceste celalalt topic ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma, se poate achizitiona rovinieta pentru o zi, saptamana sau luna? tre sa intreb la un petrom neaparat ca nu imi convine sa platesc pentru un an pentru 3-5 drumuri pe care le fac in afara orasului, nu ca ar fi o suma exorbitanta, dar mi se pare ca arunc banii inutil.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
am fost la rompetrol. Incercat nu pe o zi ci pe jumatate de an. Raspunsul: se vinde numai pe un an.
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
persoanele "juritice" nu tre sa plateasca rovignieta
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e acelasi pret la juridice si la fizice din cate stiu eu.
@Ov , Dacia din 95 nu e euro2 ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rhunder @ 27 Feb 2007, 20:34) merci de info, banuiam eu, cum sa faca ei ceva in interesul nostru, o sa caut cat e amenda, chiar daca e mai mare prefer sa platesc amenda daca sunt prins, decat sa platesc o taxa, de care nu ma folosesc decat foarte rar sau deloc, in 5 luni de cand am masina, am iesit o singura data din oras! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Ichebau |
![]()
|
QUOTE(eurro @ 28 Feb 2007, 09:37) merci de info, banuiam eu, cum sa faca ei ceva in interesul nostru, o sa caut cat e amenda, chiar daca e mai mare prefer sa platesc amenda daca sunt prins, decat sa platesc o taxa, de care nu ma folosesc decat foarte rar sau deloc, in 5 luni de cand am masina, am iesit o singura data din oras! amenda e scumpa!! 300 ron sau 150 in 48 ore asa ca mai bine iti cumperi decat sa dai 300 pe amenda ![]() si eu am mers fara vreo 4 luni fara si am circulat mult in afara; nu m-am ghidat pe principiul "las ca nu ma prinde" ci pur si simplu nu am facut-o insa cand am aflat cat e amenda am mers la un petrom si am rezolvat problema. |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
eurro |
![]()
|
e mare diferenta intre amenda si costul rovignetei, nu imi convine sa fac pe haiducul in conditiile astea, asta e, cand o sa am un drum in afara Bucurestiului o sa imi cumpar, totusi fiindca nu am achizitionat niciodata asa ceva, este valabila un an de la data achizitionarii nu?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
argon |
![]()
|
Amenda, minim 300 ron, rovinieta in cazul tau max 60 ron. Valabila un an din momentul cumpararii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Apropo, stie careva cat e rovinieta la LOGAN VAN si la LOGAN MCV? Ca pe mine ma rupe la papuc, 350 ron
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
De la Euro2 in sus este 63 de lei.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Stie careva de ce , cetatenii straini veniti la noi in tara , pot plati rovinieta pe o zi , o saptamana , o luna , 6 luni , 1 an si noi nu o putem achita astfel ?
|
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si pe mine ma intereseaza sa platesc pentru o perioada mai scurta rovigneta, adica pentru o zi doua, dar primesc numai raspunsuri vagi pe la cine am mai intrebat, iar astia de la posta zis, ca nu stiu.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
arab |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 29 December 05 ![]() |
La Posta azi am dat 93,1 RON pentru o Dacie 1310 Non-euro!E 24 euroi+TVA un an de zile!
|
--------------------
Dacia
Duster
2010
- bv-02-tap VAND UN DUSTER!
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Am fost acum la posta si mia zis cucoana de acolo , ca numai pt un an se poate plati
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Eu nu te sfatuiesc nimic !
Doar iti spun ca am fost pana la C-ta de 2 orin in 2006 fara rovigneta si nu m-a intrebat nimeni de sanatate ! Aveam si ceva pregatit pt domnul cu cascheta daca m-ar fi oprit ! Chestia e , cat de intelegator e cand te opreste ?! Daca ai noroc din fire poate nu te opreste ! Iar pe centura Bucurestiului nu prea am vazut domni de la rutiera ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(Ichebau @ 28 Feb 2007, 01:00) cine te-a pacalit? ![]() rovigneta nu are legatura cu proprietarul masinii. iar " juritice" e de fapt juridice. mai bine te abtii decat sa scrii tampenii. hai..hai prietene.. hai.. haide lasa`ne.. hai...stii ca vorbele tale ne`mput noua timpanele.. ! pune mana pe un dictionar ![]() inchipuie`ti in continuare ca esti tare.. ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
cu acest mesaj userul AlexU s-a mai alaes cu un warn, al patrulea pe aceeasi tema : jigniri si provocare de flame. Deci rezulta o pauza mica de 3 zile pe forum ! Daca recidiveaza, concediul urmator va fi mai lung.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca am cumparat o masina care avea rovinieta iar vechiu proprietar a pastrat numerele de la masina, mai este valabila? Avand in vedere ca a fost scris numarul de inmatriculare al masinii pe factura aia.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Ichebau |
![]()
|
QUOTE(Radduu @ 22 Mar 2007, 19:12) Daca am cumparat o masina care avea rovinieta iar vechiu proprietar a pastrat numerele de la masina, mai este valabila? Avand in vedere ca a fost scris numarul de inmatriculare al masinii pe factura aia. este valabila; pe chitanta sunt trecute printre altele numerele de inmatriculare dar si seria sasiului care nu se schimba cand vinzi masina ![]() daca ai chitanta atunci rovigneta este valabila pana la data expirarii ei. |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
am luat rovinieta azi . 65,47 lei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Din cele auzite de mine, nenea cu cashcheta nu are dreptul sa te verifice "despre" rovigneta, decat daca este insotit de un reprezentant ARR...
Este adevarat? |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
argon |
![]()
|
NU este adevarat. Scrie in lege ca are autoritatea sa ti-o ceara.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Multam, e bine de stiut...
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:06 |