schimbat culoare vopsea
![]() ![]() ![]() |
schimbat culoare vopsea
rhunder |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|||
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Intai RAR apoi politie.
Trebuie sa prezentati vehiculul la unul din sediile Registrului Auto Român. Sunt necesare urmatoarele documente: *Cartea de identitate a vehiculului; *actul de identitate al prezentatorului. Se va efectua verificarea identitatii si apoi se va înscrie în Cartea de identitate modificarea culorii. sursa: www.rarom.ro / servicii/ consultanta / ce trebuie sa fac daca am schimbat culoarea vehiculului proprietate personala? |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc,
M-am uitat la cum fac sa.. da in nici un caz la servicii si consultanta. Multumesc inca o data This post has been edited by rhunder: 27 Feb 2007, 23:09 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.212 Joined: 29 May 06 ![]() |
Super Nova este cumva galbena acum?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rhunder @ 27 Feb 2007, 23:18) Gata, m-am hotarat. Imi vopsesc integral masina si ii schimb si culoarea. Daca ii scade pretul in loc sa o vand o sa o dau cadou unei rude sau prieten. Acum ce va rog: care sunt exact pasii care trebuiesc urmati? Intai politie apoi rar sau rar apoi politie? Am dat un search pe forum dupa schimbare culoare vopsea si am cautat in primele 20 de pagini dar nu am gasit nimic. Multumesc ce culoare are acum masina si ce culoare va avea dupa vopsire? intreb deoarece anul trecut(parca; oricum, relativ recent) s-au redus numarul de culori trecute in taloane si CI. De exemplu, acum exista numai Albastru, indiferent de nuanta de albastru pe care o ai. Asa ca, daca nu schimbi substantial culoarea, e posibil sa nu trebuiasca sa te plimbi pe la rar. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:44 |