dacia e dacie si romanul e roman :D, am si io nevoie de putin ajutor
![]() ![]() ![]() |
dacia e dacie si romanul e roman :D, am si io nevoie de putin ajutor
mur_andrey |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1998 L
- SJ 15 LOL Un picior in fund e un pas inainte !!!
|
|||
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
La sigurante te-ai uitat?
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
vezi pe la sigurante
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca ai ars mai mult de o siguranta...
![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Daca nu e siguranta, undeva deasupra blocului de sigurante sunt 2 fire care intra intr-o cutie de plastic neagra (de fapt in exteriorul ei, sub parbriz oarecum, alea sunt masele am impresia). Vezi sa nu fie vreunu din cele 2 fire rupt, oxidat, etc. . Spor.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Merg pe sigurante
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
mur_andrey |
![]() ![]()
|
m-am uitat la sigurante dar numa fugitiv, nu m-am uitat bine....o sa ma mai uit....ms la toti
|
--------------------
dacia
1310
1998 L
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
a treia siguranta sau sub bord ai 2 reglete deasupra panoului pe unde este releul de semnalizare o regleta este + permanent si una +prin cheie deci de la blocul de lumini la surub se duce la panoul de sigurante apoi la una din reglete (cea cu + permanent) apoi la stergatoare plafoniera bricheta si accesorii
This post has been edited by bygy007: 3 Mar 2007, 23:26 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
mur_andrey |
![]() ![]()
|
am schimbat a treia siguranta si o mers becurile din plafoniera si bricheta.Merge si casetofonu ca era intrerupta alimentarea si doar trebuia izolat intr-un loc...insa nu merge ventilatorul.Nu stiu de unde e problema.la intrerupatorul de la ventilator exista 2 fire,rosu si negru,si exista si tensiune 12V ,dar la ventilator merge firu rosu de la intrrupator si ala negru vine de altundeva,nu stiu de unde ca nu mi-am dat seama.Acuma nu stiu unde e problema...Nu stiu sigur cum sa verific daca e bun ventilatorul sau unde sa ma uit ca sa imi dau seama daca e conectat unde trebuie...daca stie careva sa ma lamureasca
![]() |
--------------------
dacia
1310
1998 L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:22 |