Turometru AEM
![]() ![]() ![]() |
Turometru AEM
soulraven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine_9_.jpg ( Size: 15.09k ) Number of downloads: 384 |
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|||
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
La + bobina de inductie parca
|
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
deci pe borna de plus la bobina de inductie......sigur?si eu stiam ceva de genu asta, dar stiam si de 10-15 spire pe be cablu principal de la bobina de inductie...
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
Daca legi cablul la + bobina, semnalul se culege in mod direct. Daca transmiterea semnalului se face prin inductie (acele spire de care zici tu, sunt sanse sa apare alte comlicatii pt ca trebui calculat, etc...)
|
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
soulraven |
![]()
|
eu am 4 fire........ (+), (-), (+ bec), (un cablu care ar trebui sa fie colectorul, trece prin niste rezistente si intra direct in baza unui tranzistor)
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
trebuie vazut daca merge direct la bobina (trebuie sa aibe un filtru cu rezistenta mare la intrarea din bobina ) sau niste valori mici pentru cuplajul pe fisa centrala cu spire in poza care am pus partea incercuita este filtrul cu valoarea de piese merge direct la minusul bobinei (ruptor)
Attached thumbnail(s) TURO.JPG ( Size: 48.94k ) Number of downloads: 250 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
in mod normal turometru ala tre sa aiba 3 fire(sau conectori) inafara de bec......un fir e plus prin contact(sau +de la bobina) al doile fir e minus bobina si al treilea fir e minus permanent (caroserie , -baterie).....asa sunt cam toate(din ce stiu eu)....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
freddybb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 22 February 06 ![]() |
borna 15 se leaga la plus prin contact, borna 1 la unul din capetele firului dintre bobina si ruptor, lumina de la turometru se leaga la pozitie iar minusul la masa
Succes!!!!!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
dacia
1300
- AB 01 HXS
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
au fost multe variante.si chiar sunt f fiabile;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
kasanova11141 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 October 06 ![]() |
borna de intrare semnal in turometru se leaga la orice turometru la borna - a bobinei de inductie..pentru ca acolo este ruptorul.. , + si - se leava la alimentare si becul pe +
|
--------------------
dacia
1300
1974 berlina
- BR-O1-YZF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:03 |