dacie berlina injectie2002 sau super nova?, voi ce ati alege??
![]() ![]() ![]() |
dacie berlina injectie2002 sau super nova?, voi ce ati alege??
cristyans |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 24 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|||
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Daca te intereseaza numai motorul, Berlina pe inFectie ( ca eu nu pot numi aia inJectie ! ) are acelasi motor din 1900 toamna iar Supernova are motor care merge chiar si 200k km fara interventii, punand doar ulei si apa! (optional benzina)
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
SN.
(treaba cu SN mai problematice decât berlinele o consider glumă) |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Sunt incomparabile, supernova clar...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Supernova fara discutie!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu prea ai ce sa compari intre ele....supernova clar
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(cristyans @ 3 Mar 2007, 11:56) am citit aici pe forum legat de super nova si am vazut ca is ff problematice, nici berlinele pe injectie nu is prea stralucite, dar nu vreau sa merg la service prea des cu masina. Glumesti sau iti bati joc de noi ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SuperNova all the way ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 3 Mar 2007, 20:16 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Are finamiu o SuperNova Confort din 2002 si 40k km si rupe norma.Numai la revizii a fost.SuperNova clar!!!
This post has been edited by ady85btz: 3 Mar 2007, 22:35 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Gandeste-te ca exista sansa sa iei teapa in ambele situatii cu o masina "pregatita de vanzare" si atunci sa regreti alegerea facuta. Daca insa e vorba de masini ok, cu istoric cunoscut si fara probleme majore, bineinteles ca SN e alegerea.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
DSN clar ... pe langa aspect ... este mult mai fiabila la motor ... si daca stiu eu bine berlina pe injectie parca este monopunct ... super nova este multipunct ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa-ti mai ocupi timpul liber, ia-ti Berlina
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
SuperNova clar...
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Berlina - masina de conceptie anii 70 (de fapt chiar sf anilor 60), cu motor tot de atunci, semi-upgradat cu tehnologie de anii 80 (injectia bosch)
Supernova - masina din anii 90 avand la baza tehnologie imprmutata de la masina din anii 80 (mainly Reno 11), cu motor de anii 90. M-as mira daca inca nu te-ai hotarat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Berlina vs Supernova...vrei sa razi de noi ....cum poti sa le compari una cu alta
Supernova fara dubii |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
niciuna
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Daca nu iti trebuie asa mult portbagaj poti lua si un matiz in calcul. Daca nu SN. Mai ploua pe ici pe colo, mai trancane dar mai seamana a masina. Ca sunt multe probleme pe topicurile SN nu inseamna ca sunt neparat asa de proaste ci ca asteptarile au fost mai mari decat era cazul relativ la acest subiect, dar si ca cei de la sectiunile CLT sunt mai impacati cu viata si isi accepta soarta, nu fac valuri pe aici pe forum
![]() This post has been edited by minny: 5 Mar 2007, 17:19 |
--------------------
------
------
------
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Totusi nu costa la fel... O berlina din 2002 o gasesti la 80 mil. Daca totusi ai 3000 de euro, ia SN.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
supernova fara discutie as spune eu! depinde cat esti dispus sa cheltui, dar ce nu dai acum s-ar putea sa dai mai tarziu si tot acolo ajungi.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
SN clar! Nici nu se compara!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sintax |
![]()
|
![]() Membru cu.......... burta! Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 06 From: za ploiesti republic! ![]() |
dupa parerea nu exista comparatia - clar super nova
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
Ambition 2005 / Executive 2008 TOT RESPECTU' PTR. MARESALUL ANTONESCU!
www.soundlightvideo.ro |
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Am avut berlina pe injectie, iar acum am SN...ce crezi c-am ales?
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu as fi mai nuantat la alegerea asta.
Depinde cati bani esti dispus sa dai DUPA ce cumperi masina. Revizia la 60k km sau 4 ani la SN e destul de scumpa. La fel si celelalte piese consumabile. Daca tu crezi ca ai suficienti bani sa intretii o SN, atunci alege SN, altfel nu stiu ce sa zic. Dupa mine nu merita nici una. Berlina pentru ca e de conceptie veche si SN pentru ca are multe probleme ale copilariei. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
la 60 000 km, trebuie sa pregatesti intre 7 si 10 meleoane depinde de unde iei piesele si unde o repari.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
ia-ti SN.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 6 Mar 2007, 19:44) Eu as fi mai nuantat la alegerea asta. Depinde cati bani esti dispus sa dai DUPA ce cumperi masina. Revizia la 60k km sau 4 ani la SN e destul de scumpa. La fel si celelalte piese consumabile. Daca tu crezi ca ai suficienti bani sa intretii o SN, atunci alege SN, altfel nu stiu ce sa zic. Dupa mine nu merita nici una. Berlina pentru ca e de conceptie veche si SN pentru ca are multe probleme ale copilariei. Concluzia: cumparati solenza! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
SN pentru ca are multe probleme ale copilariei.
Solenza este deja batrana . This post has been edited by ROK: 8 Mar 2007, 09:27 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Nu! Maybach e solutia EVIDENTA !
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:07 |