Siglele Logan si 1.4/1.6... scoase
![]() ![]() ![]() |
Siglele Logan si 1.4/1.6... scoase
Semeneu' |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 January 05 From: peste drum de vizavi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- XX XX SMN
|
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
nu sunt lipite ?
ps: tu ai si 1,4 si 1,6 la portbagaj ? ![]() This post has been edited by han_1.6 mpi: 3 Mar 2007, 23:37 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se trage de ele, ca nu-s lipite. Sunt niste picioruse bagate in niste bucsi introduse si ele la randul lor in gaurile din tabla. Preferabil sa se bage o scula invelita intr-o carpa sau ceva moale, pentru a nu zgaria vopseaua de pe tabla
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
O sa se vada urat fara embleme pt ca au niste gaurele de centrare! SI sunt si lipite.. Ca sa le dezlipesti, folosesti guta de pescuit, ca e foarte subtire! Tragi firul de guta intre emblema si caroserie, si cu putina atentie le dai jos..
Dar ma repet, o sa fie oribil! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Semeneu' |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 6 January 05 From: peste drum de vizavi ![]() |
pe mine ma intereseaza cu ce sa le acopar. am vazut la cineva ca pusese un fel de doape, dar am intrebat pe multa lume si nimeni nu are asa ceva de vanzare.
Or fi doape de mobila...chiar nu stiu, si nu arata asa urat, mai ales cu eleron din acela mic da binisor, si plus ca eu am verde cameleon. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- XX XX SMN
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
le-am dat eu jos si se vede oribil locul unde sunt pe masina.sfatul meu e:ori le dai jos ,incarci ci kit si vopsesti portbagajul, ori le lasi asa.Dca vrei,le poti vopsii in culoarea masinii.iar efectul ar fi interesant zic eu.
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
daca a incercat cineva sa puna niste poze...ca suna interesanta ideea
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
....ce probleme aveti unii.....
Lasa-le acolo, sau le dai jos, astupi gaurile, kit, vopsit. Restu.....is bullshituri de aere sa arate mai "sport" masina, dar de fapt o faci un gunoi. Nu o sa arati mai "sport", ci vei arata mai ca unul la care i s-a furat sigla si a astupat si eu acolo cu capace de mobila, ca era prea scump sa puna alta sigla. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(driverx @ 4 Mar 2007, 13:14) Nu o sa arati mai "sport", ci vei arata mai ca unul la care i s-a furat sigla si a astupat si eu acolo cu capace de mobila, ca era prea scump sa puna alta sigla. Da' si daca pui in loc o sigla de M5, eeeee? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie deschis urgent topicul de "Loganuri slutite" nu poti pune asta la inbunatatiri...De fapt unde e inbunatatirea?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Am vazut la doi prieteni de ai mei ca si-au scos toate emblemele de pe portbagaj. Au pus apoi kit de fibra, au finisat si au vopsit. Parerea mea este ca ori scrie, ori nu scrie tot Dacie e. Mai bine e sa iti faci o sigla personalizata.
Eu vreau sa fac sigla asa cum este ea, dar pe fond rosu. O sa revin cu niste poze, cand termin de facut sigla. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(rhadoo81 @ 4 Mar 2007, 14:29) ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(rhadoo81 @ 4 Mar 2007, 14:29) Ba, io nici nu stiu, la noi la Logane mai scrie MPI pe cur? Daca da, decat sa faci cum te-ai gandit tu, vopseste doar I-ul in rosu. Cred ca va da mai bine. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
mai bine T(DI-rosu), e mai belea!
![]() Eventual si un 4motion, daca incape! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
parerea mea e ca arata bine fara siglele alea hidoase, dar chituit si vopsit portbagajul nu cu nush ce doape nasoalae......asi arat bine si fara emblema cu dacia
|
--------------------
.
.
.
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
E vorba de gusturi. Eu am zis ca vreau sa imi fac sigla (pentru cei ce nu au inteles ma refer la emblema Dacia, aia albastra) pe fond rosu, asa cum este si culoarea masinii.
Daca voua va place sa va faceti I de la MPI rosu, roz sau verde, e problema voastra. Uite o poza luata de pe aici de pe forum. Attached thumbnail(s) Logo_Dacia.jpg ( Size: 23.73k ) Number of downloads: 834 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
stiancu |
![]()
|
e misto ideea ta si merci de poza!
![]() This post has been edited by stiancu: 5 Mar 2007, 11:27 |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Semeneu' |
![]()
|
chituit si revopsit arata super, dar nu ma apuc de chestia asta...
si nu e treaba de imbunatatit, e treaba de aspect. Mie unu imi place mult mai mult cum arata fara sigle, asta nu inseamna ca trebuie sa fiti de acord cu mine, fiecare cu parerea lui, stiti cum se zice, fiecare cu p... ma-... ![]() poate totusi a incercat cineva si are poze, sau a vazut pe cineva si a pozat, ar fi super. mersi, ciao ! |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- XX XX SMN
|
|
stiancu |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
In poza lui l@u se vede clar un exemplu cum te poti exprima zicand mare si tare: "SUNT PENIBIL"....fara a scrie nici macar o litera pe masina.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Semeneu' |
![]()
|
eleronul si "parasolarul" pe luneta nu dau bine, restul nu e chiar atat de "penibil"
oricum, chituirea si vopsirea ramane cea mai frumoasa solutie, dar si cea mai grea... |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- XX XX SMN
|
|
Ice_2k |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 12 August 05 ![]() |
de ce vrei sa faci asta? loganul are curu' mare si daca-i scoti tot ce scrie, o sa para si mai mare...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Ambition
- B-XX-XXX - for sale Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro, Hofele Design
|
|
Semeneu' |
![]()
|
nu, ca de chituit nu ma apuc, scot siglele, vad cum arata si daca nu imi place, imi cumpar altele, ca am inteles ca sunt 100 000 unele noi. ma mai apuca pe mine cateodata, mai am cate o "idee". si eu am culoare inchisa(verde cameleon), la care portbagajul nu pare atat de mare ca la celelalte culori. doar voiam niste idei si/poze, in afara de chituire. mersi
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- XX XX SMN
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
inainte sa le dai jos si sa cumperi altele asigura-te ca ala e pretu...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Tare idee! E interesant fara emblema, nu mai stie lumea ce motor ai, poti avea 1.6 sau DCI, sau de ce nu 16V, cu elementele de Prestige de pe masina scoase si inlocuite cu unele normale
![]() Oare daca scoti si emblema cu LOGAN mai stie lumea ce masina ai? |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Semeneu' |
![]()
|
hai ca asta chiar mi-a placut! tu asta ai inteles din toata discutia, nu? uite, ca sa dormi si tu bine la noapte iti spun eu ca am motor de 1.6 Laureate, si e printre primele Loganuri, mai exact din 2004, cand lumea intorcea capul cand te vedea pe strada cu un Logan. eu nu scot emblemele ca sa nu vada omu ce motor am, doar zic ca da mai bine fara ele, ca la multe alte masini! si asta nu o sa schimbe cu nimic marca masinii, poate doar aspectul in proportie de 2-3 % . acum tu daca nu ti-ai gasit unde sa postezi...asta e. eu te salut si iti urez bafta in orice faci tu. pa !
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- XX XX SMN
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
Si o sa te opreasca lumea pe drum, o sa te roage sa cobori geamul, si suspinand la greu dupa ce a fugit dupa masina ta, cu o ultima suflare o sa te intrebe: "Nu va suparati.............. dar ce motorizare aveti?"
Noah, la o faza de genu asta, cred si eu ca o sa creasca in voi mandria de tuningaret(z). This post has been edited by driverx: 7 Mar 2007, 13:22 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Super tare ideea, intr-adevar. Daca aveati BMW mai va gandeati la asta?
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:31 |