Dacia_Renault se pregateste sa arunce pe piata, un nou model!
![]() ![]() ![]() |
Dacia_Renault se pregateste sa arunce pe piata, un nou model!
Nick_28 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 13 November 06 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2015, 1.5 dci; Megane 3 break 1.5 dci 110 CP, 2015
|
|||
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Tot ce pot zice e ca acum o saptamana in parcare la Metro a venit la mine un tip care facea un sondaj. Ei bine ma intrebat aceleasi lucruri, cand i-am spus ca masina nu e pe numele meu a incheiat interviul. E posibil sa fie doar o coincidenta dar nu se stie niciodata.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
intradevar dacia pregateste o noua lasare cu "mini dacia", cat de atragatoare si fiabila ramane de vazut
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Probabil o fi Loganul hatchback cu "face-lift", care are influente de clio 3.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai ala, numai mini nu e
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
..."filtru intesat cu agenti de paza care au oprit literalmente tot ce exista in buzunare (obiectele respective au fost introduse in plicuri pe care au fost scrise numele proprietarilor). Al doilea filtru era unul electronic: fiecare persoana in parte a fost scanata foarte meticulos cu echipament “anti-filaj” si detectoare de metale"...
mi se pare genial. ce au uitat sa spuna este urmatorul lucru :"la iesire, fiecarei persoane i s-a sters memoria cu un dispozitiv in genul celor din Man In Black. le-a pus smecheria in ochi, a facut "pliiici" si aia au uitat tot ce-au vazut". acu' serios vorbind, daca arata bine mini-dracia asta iar pretul e la fro 7000 maxim, zau ca merita. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
asteptam poze
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
![]() Si eu astept sa vad cum arata si ce optiuni va avea. Daca am dat 6700 euro pe solenza (de care am fost multumit doi ani si 22k km, am avut mai putine probleme decat ma asteptam), poate imi iau noua aparitie Dacia (Logan e prea mare pentru mine). |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca si asta s-a si vrut, se exploateaza dorinta publicului da a vedea ceva nou de la Dacia.
Dar atata timp cat se va vinde Loganul ca painea calda si se va scoate profit considerabil de pe urma lui, atentia va fi canalizata pe aceasta directie. Nu exista sa nu fi putut cineva sa faca poze, dar totul este o fictiune... o sa asteptati mult si bine ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce bun e forumul asta cateodata...
Eram pe ultima suta de metri pana la schimbarea batranei mele DSN (6 ani si ruginita deja..) cu un Logan. Pentru mine Loganul actual (berlina) mi se parea cam prea mare. Asa ca acum mai astept - un Logan hatchback ?!? mi-ar cam placea... |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
un 1.4 16V cred ca o sa fie foarte cautat
![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Daca scot si model in 2 usi, a mea e.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Gogosi nelansate de Dacia, pentru ca-si pierd clientii la Logan
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate scot o berlina care sa arate ca aia din '77, pentru nostalgici.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Hai mai argoane ca nu aia de la Dacia sunt de vina. Petarda aia de site ....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt chiar curios cum o sa arate noul model. cine stie, poate e frumusel si ieftin!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa fie pe bune treaba cu masinutza asta de oras ca daca o sa imi placa, sigur imi iau, cu toate ca o sa fie dacia.
Abia astept sa vad ceva poza. O sa intreb un prieten care lucreaza la Dacia, poate are ceva detalii. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci aici NU E VORBA de Logan hatch. E un model cu totul nou, mai mic. De fapt se stia de el, dar initial era prevazut pentru 2009-2010. Se pare ca il scot mai devreme.
Cu ocazia asta as vrea sa intreb un moderator de ce mi-a fost stres reply-ul (acelasi text de la inceputul topicului asta) pus de mine aseara la šLogan de 3000 de euroš. This post has been edited by DiMaggio: 5 Mar 2007, 16:05 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Revenim cu amanunte pentru Mini-Dacia: motorizare.
05.03.2007 Din amanuntele de design pe care le-am retinut, si aici ma refer la spoilerul spate care nu inglobeaza nici un fel de evacuare (intr-adevar, nu vorbim de varianta finala a spoilerului, deci sunt supozitii), si luand in calcul ca vorbim de clasa mica atunci varianta de motorizare ar trebui sa fie de litraj mic. Incluzand in ecuatie si faptul ca vorbim cu siguranta de un model ieftin atunci singura varianta ramane batranul 1,2l ce a echipat Clio Bicorp si Kangoo. Un motor mic, ce are peste 10 ani ca si conceptie, motor care si-a aratat atat punctele bune cat si cele slabe. Partea buna este ca am putea spune ca avem un motor care a ajuns de maturitate si care nu mai poate prezenta surprize in exploatare. In acelasi timp insa vorbim de un motor de 60cp. Stim cu totii ca la aceeasi clasa Fabia 1,2l HTP (high torque power) a fost votata si a primit premiul GALEATA CU SURUBURI - cel mai prost motor in concursul MASINA DE CARTON 2006. Deci, se pare ca, cel putin printre cei tineri, "echipare de 60 cp" devine "echipare de DOAR 60cp". Vom vedea... Diseara revenim cu detalii amanuntite despre design (faruri, linia caroseriei, stopuri, etc.) dar si amanunte despre interior. De asemenea putem avansa o supozitie in ceea ce priveste numele. Reveniti mai tarziu sau maine, marti 06.03.2007. De pe acelasi site..ramane de vazut daca chiar e pe bune ![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
daca e pe bune, cred ca noi cei de pe daciaclub trebuie sa "demisionam" in bloc
cum e posibil ca o stire ca asta(desigur in cazul in care s-ar dovedi reala)sa apara in premiera pe un alt site si nu pe daciaclub? ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Poate noul model va avea doar motorul de 1,2 in trei versiuni de putere: 60 CP, 75 CP (16v) si 100 CP (turbo).
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Si ce ar fi asa greu de crezut ca ar fi gata un prototip pentru asa ceva? Era de banuit ca se va intampla aceasta si chiar aveau si timp sa il faca. Loganul a intrat in productie de serie in 2004, dar Stroe spunea ca s-a plimbat cu prototipurile inca de prin 2002 (si exista si varianta break si furgon inca de atunci pentru ca mereu a mentionat despre ele). Asa ca proiectantii ce erau sa faca din 2002 pana acum ... colectia Logan 2
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Oricum fabrica e acum la capacitate maxima. Vanzarile merg inca foarte bine si pot sa spun ca sunt limitate de capacitatea de productie.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
E foarte bine ca o sa faca o masina mica!
In combinatie cu 1.5dci va fi o masina ideala de oras! Cu un pret de achizitie redus si revizii ieftine, toata lumea si-o va putea permite! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E posibil ca unul din membrii de pe garajul sa fi fost chemat la vizionare, poate din cauza asta stirea a aparut intai mai incolo. Oricum fiti cu ochii in patru, baietii de acolo lucreaza la o schita, ba mai mult, cred ca stiu si cum se va numi noua Dacie.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
DiMaggio |
![]()
|
QUOTE Material Retras. Revin spre seara cu detalii This post has been edited by DiMaggio: 6 Mar 2007, 16:31 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Multumim celor de la garajul.ro ! Foarte serios si complet materialul !
Cat despre numele noii dacii, daca s-a trasat ca linie cea a cantaretilor internationali, incepand cu Johnny LOGAN, urmatorul ar putea fi Marc BOLAN de la T-Rex ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As observa in acest moment, la aceasta ora (13:39) ca de pe garajul.ro au disparut fara urma orice informatii legate de subiect.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 10:25 |