Vitezometru Nova '97
![]() ![]() ![]() |
Vitezometru Nova '97
nik |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Incerca in targ ala Vitan. Dar ce, nu se mai gaseste la magazinele de piese auto Dacia ?
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Raptoe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau schimbi tot ceasu si pui de Super Nova arata mai belea...
|
-------------------- |
|
nik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
E primul model si nu se mai gaseste separat,doar tot bordul si costa peste 2 bulioane,mi-as fi pus d super nova dar e aceiasi problema costa foarte mult.Apropo targul din vitan e deschis tot timpul sau doar intr-o zi anume?
|
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997 No one needs you to be smart, I need you to be smarter. altFEL
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
tot timpul, e chiar mai bine sa te duci in timpul saptamanii ca nu e aglomeratie si mi se pare ca nu platesti nici intrare
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Vezi ca e mare diferenta intre un bord de GT unul de GTi si unul de SN, nu de aspect, ci in primul rand la turometru si la circuite. Tu trebuie sa gasesti casuri de Săcele sau Takosan pt. GT. Un tablou nou e 3mil.
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
MrSlap |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 29 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca in Vitan e o taraba albastra (pe ultimul rand, chiar in capat) si acolo am vazut ca au ceasuri de Nova (model vechi). E deschis tot timpul si in cursul saptamanii nu platesti taxa de intrare. Bafta!
|
--------------------
Dacia Nova
- 03 BTA
|
|
nik |
![]()
|
Mersi,dar de unde stiu ca merg? Sunt noi? Ca nu vreau sa-mi iau vreo teapa.
|
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997 No one needs you to be smart, I need you to be smarter. altFEL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:27 |