[VIDEO] Jmeker pe plaja la Mamaia
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Jmeker pe plaja la Mamaia
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Am vazut un destept cu ML care a ramas in nisip. Daca mi-am luat masina pot sa merg si pe Luna cu ea
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Danny, e vorba e desteptul de la Neptun? Ala cu ML? Ca l-am vazut si io.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Nu stiu exact unde era. Era bagat in nisip pana la jumatea jantelor. Avea 4X4 domle.
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Are BMW domle' ... nu are cum sa ramana intepenit
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Observ ca are o donshoara in dreapta, cred ca a vrut sa o impresioneze pe aceasta.S-o ia cu bmwul de la sezlong..
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Degeaba
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La Costinesti, acu multi ani, un idiot cu o Calibra si cu manele in difuzoare.Acolo a ramas!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
De la manele i s-a tras clar !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Dacă e muzică grea!
|
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
rhadoo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 18 October 04 ![]() |
nu e totul sa ai masina buna pe nisip, iti trebuie si ceva minte. Daca accelerezi ca disperatu mai rau se afunda, trebuie sa stii sa folosesti ambreiajul si acceleratia simultan. In soferie nu e totul sa mergi cu masina pe sosea, trebuie sa stii sa te descurci si in alte situatii.
Eu personal nu am mers prea mult pe nisip cu masina, in schimb pe zapada am o placere deosebita, mai ales cu o masina cu tractiune spate, si cred ca zapada este mai dificila decat nisipul. |
--------------------
Dacia
Logan Laureat Plus
2006
- BC16HIP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
E taman invers. La zapada ai un strat de maxim 20-30 de cm, dedesubt ai asfalt, daca ai cauciucuri de iarna n-ai probleme. La nisip poti sa ai mama cauciucurilor, mai mult te ajuta cauciucuri cat mai late si tractiune 4x4. Dar multi dintre iepuroii cu masini 4x4 n-au cuplat in viata lor tractiunea integrala.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
s-a dat si el in basini la fetite....ce vreti
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Oricum, cred ca trebuie sa fie foarte prost sa-si bage bmw cu tractiune spate, in nisip.
E ceva de genu... daca dau cu apa pe mine, ma ud. |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:58 |