mufa casetofon, si cum demontez casetofonul, 2x15 wati
![]() ![]() ![]() |
mufa casetofon, si cum demontez casetofonul, 2x15 wati
cristyans |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 24 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|||
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Depinde ce casetofon e, daca e cel clasic care se gaseste si pe solenza si pe logan, da se poate. Se trage un cablaj pentru spte, in setarile lui exista optiunea sa activezi Fader. cel putin la mine la DSN din 2002 asa am facut.
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu tot rapsodie am, din fabrica erau cablurile deja trase pana in spate.
Casetofonul are 4 iesiri, deci poti pune linistit 4 boxe. De asemenea ai posibilitatea sa dai balansul cum vrei tu, adica daca vrei pui sa se auda mai tare cele din spate si mai incet cele din fata. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
GALAGIE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 82 Joined: 10 April 06 ![]() |
vezi ca firele de la boxele din spate sunt bagate sub mocheta de la aripa din spate(eu acolo le-am gasit si tot o rapsodie am)nu tre sa schimbi nimic
This post has been edited by GALAGIE: 7 Mar 2007, 12:25 |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA rapsodie/2001 BV-84-RAD
bmw 320i 2005
- BV 09 POJ
|
|
cristyans |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 24 February 06 ![]() |
am o intrebare, nu gasesc fierele de la boxele din spate, cineva mai sus zicea ca le-a gasit pe undeva prin portbagaj, eu nu imi pot da seama daca is trase sau nu, la mufa casetofonului vad ca sunt intradevar 8 fire, deci cat pt 4 boxe, unde as putea urmari mai din scurt traseul firelor, undeva pe la portierele din spate, ai idee??
|
--------------------
dacia
berlina
- is01is
|
|
GALAGIE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 82 Joined: 10 April 06 ![]() |
sub mocheta de pe aripile din spate
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA rapsodie/2001 BV-84-RAD
bmw 320i 2005
- BV 09 POJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:51 |