Beep la inchidere centralizata, control sonor
![]() ![]() ![]() |
Beep la inchidere centralizata, control sonor
Kostica |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|||
Mythica |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 23 September 06 From: Buzau ![]() |
Legi pe pinul B2 de la uch un buzzer de 12V.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus 1.4
- .
|
|
Kostica |
![]()
|
La B2 emite impuls numai o secunda? Buzer... parca ar merge un beep mai evoluat...Unde dau de schema UCH?
This post has been edited by Kostica: 8 Mar 2007, 16:20 |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Mie imi place mai mult asa pe mute.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da ce nu auzi cum fac actuatoarele poc ,eu le aud si din casa,cum face poc cu usa deschisa la terasa,si asta undeva la 8 m de mine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
luci_cta |
![]()
|
. Group: Members Posts: 44 Joined: 15 September 05 From: Constanta ![]() |
Eu am SRN si dupa o mica problema cu alarma, am fost nevoit sa merg in service cu masina. Nu stiu unde au umblat, dar dupa aceea au facut ei ceva prin setarile alarmei ca odata cu deschiderea/inchiderea masinii a inceput sa bipaie de una/doua ori concomitent cu semnalizatoarele. Nu am fost curios sa aflu cum de este posibil dar banuiesc ca s-a modificat ceva din soft. Nu sunt sigur, dar cred ca prinde bine sa se stie! Cele bune!
|
--------------------
Dacia/Honda
Sandero/CR-V Hibrid
2016/2020
- CT-18-xxx/CT-21-XXX
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
sirenele de alarma au deja incorporat un circuit care stie sa transforme un impuls electric in sunet. deci ar fi cel mai simplu sa tragi de la pinul mentionat mai sus un fit la "goarna" si ..cam atat.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Kostica |
![]()
|
Multumesc.
Am sa incerc asa. Nu ma descurc cu gasirea descrierii si pozitionarii pinilor la UCH. Un link? |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
Mythica |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 23 September 06 From: Buzau ![]() |
Poza pinilor de la UCH.
Attached thumbnail(s) 0_Schema_UCH.gif ( Size: 18.6k ) Number of downloads: 575 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat Plus 1.4
- .
|
|
Kostica |
![]()
|
Multumesc. Fac proba si va spun ce a iesit.
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Uite si denumirea pinilor de la UCH Habitaclu
This post has been edited by l@u: 10 Mar 2007, 10:08 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
In seara asta venind din oras am oprit sa iau ceva, iar in spatele meu a oprit o Dacia papuc Double Cab care avea farurile aprinse.Nenea care se grabea , a oprit motorul si s-a dat jos fara sa mai stinga farurile..Stupoare ! "Blinganea" semnalul de lumini aprinse uitate , exact asa cum am eu la Ambition! L-am intrebat si a zis ca asa e din fabrica, asa ca sugerez celor care doresc sa isi monteze asa ceva sa intrebe si la Dacia cu specificatia ca sunt pe papuc double cab!
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
ARE UCH.....Ca si cateva solenza si toate loganurile....
![]() |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
A realizat cineva practic asta ? Cum ? La B2 apare impuls (pozitiv?) 1 data la inchis si de 2 ori la deschis ? Se poate interpune un modul de comanda a unui releu care sa comande o goarna sau claxonul ? Cine stie poate detalia un pic ? Cu multumiri anticipate !
|
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe B2 apare un impuls pozitiv de aprox 1secunda pentru incuiere. (pentru alimentarea actuatoarelor din usi).
Pe B4 apare un impuls pozitiv de aprox 1secunda pentru descuiere. Acum... vezi si tu cum faci. Poti pune 2 buzzere care suna diferit si astfel iti dai seama daca se incuie sau se descuie. Mai elegant poti face un montaj electronic... care sa comanda buzzeru cum vrei tu. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
madalin4 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 16 May 07 ![]() |
sal !
cum se poate face ca atunci cand se incuie masina sa bipaie odata si cand se descuie de 2 ori, exact ca la alarma! (tinand cont ca la logan semnalele luminoase sunt invers : odata la incuit si de 2 ori la descuiat ) ![]() de un buzzer se poate face repede rost (ar pute fi chiar o goarna de alarma), dar daca piuie odata si cand o incui si cand o descui, eu de unde stiu ce comanda am dat ? ![]() cele bune ! |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 1.4 MPI
- AG-91-MIG
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE tinand cont ca la logan semnalele luminoase sunt invers : odata la incuit si de 2 ori la descuiat A mea clipeste o data la deschidere si de doua ori la inchidere. This post has been edited by Shush: 10 Sep 2007, 01:42 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Pai incui masina din alarma ... si o sa faca 1 beep pt inchis si de doua ori pt deschis.
Eu de cand am alarma pe masina nu am mai folosit cheia cu butoane ... o am pe cea de rezerva si fac totul din telecomanda alarmei. Sau nu ai cuplat alarma cu inchiderea usilor ... sau nu ai alarma de loc ??? Eu cred ca daca pui o goarna o sa primeasca 2 impulsuri pt inchis si 1 impuls pt. deschis ... exact cum comanda si la semnalizari. Totul este ca goarna sa identifice 2 impulsuri. Cred ca goarnele alea din obor cu 7 melodii sesizeaza. A mea de la alarma sesizeaza ... si nu e vre-o smecherie de alarma. Referitor la iluminare (daca nu ai alarma) cred ca se poate schimba din UCH Tot de acolo am citit ca se poate schimba si temporizarea la semnalizare. Nu stiu exact ... Ramane sa probezi. This post has been edited by unEL: 10 Sep 2007, 01:56 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
sandu01 |
![]()
|
![]() foarte foarte incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 31 July 07 ![]() |
pinii de la UCH unde se afla pe masina va rog?
|
--------------------
logan 1.6
Mcv
2007 ___
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
pe uch .....
![]() ok Uch se afla deasupra pedalei de ambreiaj...e o cutie neagra |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:38 |