ce sa mai bulit acum ?, aveti idee ?
![]() ![]() ![]() |
ce sa mai bulit acum ?, aveti idee ?
lucciole88 |
![]()
|
||
![]() SRN rullzzzz :D Group: Members Posts: 149 Joined: 17 July 06 From: Bucuresti - Militari ![]() |
Attached thumbnail(s) cablu_frana_bulit.JPG ( Size: 114.08k ) Number of downloads: 241 |
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 confort
- B 17 SVR
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Scoate carcasa filtrului de aer si vezi ce s-a intamplat. Carcasa iese usor, e sustinuta de 4 suruburi. Ai grija cand o scoti ca sub ea e un furtunas de care tre sa tragi ca sa iasa...vezi tu la fata locului...e destul de simplu.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
lucciole88 |
![]()
|
![]() SRN rullzzzz :D Group: Members Posts: 149 Joined: 17 July 06 From: Bucuresti - Militari ![]() |
maine o sa vad ce si cum ....dar asa la prima vedere a postului ai idee ce sa bulit/rupt ? si nu imi merge nici semanlizarea stanga ......o sa cumpar maine un releu pentru samnalizare ( asa se numeste nu ? )
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 confort
- B 17 SVR
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu ma plang de prea mult timp pierdut pe langa rabla mea, dar tu se pare ca ma intreci. Mai bine te-ai gandi sa o vinzi.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
lucciole88 |
![]()
|
gata am rezolvat si problema asta
![]() ![]() ps : am vazut ca la mine chestia aia e putin ciupita adica e rupta sau ma rog nu stiu nici eu exact , dar am fixat si carcasa filtrului de aer care era rupta .....adica 2 dintre suruburi erau rupte si nu statea dar am pus o saiba mai mare si sa rezolvat . Deci in prima poza se vede ce imi sarise mie , prostia aia de plastic sa desprins de pe biluta si in poza a 2-a este putin rupt si parca nu sta cum trebuie ....dar o sa vad eu Attached thumbnail(s) SP_A0530.jpg ( Size: 122k ) Number of downloads: 205 SP_A0543.jpg ( Size: 85.02k ) Number of downloads: 186 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 confort
- B 17 SVR
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Am si eu o intrebare: Corpul clapeta...nu-mi pare ca se prinde cu nimic (daca dau jos filtrul de aer...nu mai pot calca acceleratia...sare corpul cu totul din motor). II normal asa? Sa fie strins doar de filtru de aer?
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
jake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 May 04 ![]() |
Da, asa e , corpul clapetei e tinut numai de carcasa filtrului de aer .
Atentie cind pui la loc ! trebuie sa vina perfect in locas , daca trage aer pe la baza corpului clapetei vei avea un rateu de sare corpul clapetei cu tot cu filtrul de aer citiva metri in sus ! Vazut de mine cu ochii mei in service. |
--------------------
Corolla 2.0 DTD
- B-0xxxxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, e strans de filtrul de aer.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
pai asta era si ideea...imi pare ca joaca putin (cu filtrul pus). Si imi este teama sa nu traga aer fals.
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
la mine cand tragea aer fals se auzea un fasait
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
lucciole88 |
![]()
|
la mine cu toate ca e carcasa filtrului de aer cam dusa ......adica se prinde doar in 2 suruburi dalea ....unul fata si unul pe spate .......pe partea stanga cum deschizi capota ....am pus o saiba mai mare pe partea dreapta in fata la unul din suruburile cam duse si nu mai joaca deloc, ca la mine la o groapa sau la ceva mai nasol ....se mai ridica carcasa filtrului de aer ( avea joc ) ....si facea cam urat mai dadea rateuri ....dar am strans mai bine cele 2 suruburi care le mai am cu tot cu imporvizati si stau perfect acum
![]() ps : masina merge super .......adica am facut cu ea cam 200-300 km in 4 zile si nu da semne ca ar mai fi bulit ceva (cu toate ca au fost cam multe pana acum ) ... ( si acum schimb vitezele numai intre 2600-4500 ![]() ![]() This post has been edited by lucciole88: 13 Mar 2007, 00:11 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003 confort
- B 17 SVR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 00:57 |