cum vand masina?, pe numele lui tata decedat
![]() ![]() ![]() |
cum vand masina?, pe numele lui tata decedat
fl7 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|||
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Cred ca este imposibil fara sa faci mai intai succesiunea. Gandeste- te doar: ce nume o sa se treaca la vanzator? Nu pe al tatalui tau, ca doar el a fost proprietarul. Deci este imposibil . Fa intai succesiunea si apoi o sa fii trecut tu in acte ca proprietar. In final o sa o poti vinde.
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Primul lucru dupa decesul unuia dintre parinti este succesiunea(am trecut prin asa ceva de doua ori intr-un an) si apoi poti sa te gandesti mai departe.Fa cat mai repede acest lucru(sfat).
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
au trecut 4 ani...problema este ca costa foarte mult(cred)nu este numai masina sunt si 2 aprtamente daca tot fac succesiunea.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt in situatia cumparatorului tau, am luat o masina de la un prieten, masina era pe numele bunicului, decedat. Nici pana aucm nu am facut actele, dar suntem buni prieteni. Singura solutie este sa faci succesiunea, apoi viitorul proprietar sa faca actul de vanzare-cumparare.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
fl7 |
![]() ![]()
|
si eu tot la un bun prieten am dat-o .
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
QUOTE(fl7 @ 10 Mar 2007, 18:38) au trecut 4 ani...problema este ca costa foarte mult(cred)nu este numai masina sunt si 2 aprtamente daca tot fac succesiunea. Daca au trecut 4 ani este bine sa faci succesiunea chiar daca o sa coste ceva mai mult. Pt 2 apartamente si o masina nu este bine sa te risti ca nu poti stii ce neamuri mai apar. |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:26 |