Ce masina sa imi cumpar?
![]() ![]() ![]() |
Ce masina sa imi cumpar?
nassus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|||
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Pai sa stii ca daca ai 8000 cu totul (si pt taxe, plati, vama, etc) mai bine stai locului sa nu te alegi cu o janghina de masina. Fa un leasing ceva, foloseste banii ca avans si ai si masina noua.
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Logan....NORMAL.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
focus break 2003
|
--------------------
-
-
-
|
|
lethal88 |
![]()
|
![]() Yes, there may be limits!I just don't care! Group: Members Posts: 105 Joined: 13 February 07 ![]() |
eu votez opel..am ce am eu cu opel-urile.
|
--------------------
Dacia
-
-
- IL
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
eu nu cred ca iti iei masina buna in banii astia..mai ales acum cu taxa de prima inmatriculare.Iti recomand sa iti cumperi masina noua chiar daca dai un ban in plus.Opel astra clasic break incepe de pe la 11.960. Eu m-as orienta si spre un peugeot 206 sw (am inteles ca vrei break), arata "sporty" daca pot sa-i zic asa si noua are preturi incepand cu 11.200 euro.
Hm..si ar mai fi..Logan MCV ![]() This post has been edited by Zippy: 12 Mar 2007, 01:56 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Tinand cont ca suntem la Dacia - Diverse, iti recomand o ... Dacie. Poate chiar doua. Daca se poate, Logan. Cu 8000e te incadrezi la fix.
![]() Si Opel, si VW au forumuri. Ti-e greu sa dai o cautare rapida acolo (nici nu trebuie sa-ti faci cont), ca sa afli punctele tari si slabe ale masinilor pe care le ai in vedere? Iti bazezi in totalitate deciziile financiare pe spusele unor necunoscuti pe un forum?! ![]() ![]() www.clubopel.com http://forum.opelclub.ro/ www.vwforum.ro www.bmwclub.ro ...si altele pe care le vei afla la o cautare pe Gogule.ro dupa "x forum romania", unde x - marca auto dorita. Succes! This post has been edited by raqzvan: 12 Mar 2007, 01:54 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu iei Passat sau Octavia în banii ăștia...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
E 34 touring;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
E320 kombi
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:21 |