Recomandari ortopedie-chirurgie
![]() ![]() ![]() |
Recomandari ortopedie-chirurgie
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Raven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 17 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt in domeniu dar pot sa iti spun ca la Spitalul CFR(parca asa ii zice), este ala de langa Agronomie, vei gasi un doctor foarte bun, dl Nicolae Efimov, are si ceva premii internationale, la Geneva, pentru articulatii artificiale facute de el. La el se duce si prietena mea care are probleme cu coloana. Nu stiu sa iti zic un pret pentru consultatie dar probabil ca nu costa extraordinar de mult. Cred ca este unul dintre cei mai in masura sa iti dea un sfat in sensul asta.
|
--------------------
Renault
Symbol
Fidji 1,5 DCI 2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Raven, merci, am fost la el da' m-am plictisit de asteptare (m-am dus pe la 8 si am plecat la 2 fara sa intru). O sa incerc sa mai ajung pe la domnia sa
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, vezi mail
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Raven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 17 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Sorry dar am uitat sa iti precizez ca este cel mzi solicitat medic pe acest dmeniu din tot Bucurestiul, iar din cate stiu eu nu are un cabinet particular unde ar putea fi gasit....asta e, acum daca vrei o parere avizata strangi putin din dinti si astepti, iei niste seminte, telefon cu Snake si alte chestii cu tine sa iti omori plictiseala laugh.gif
|
--------------------
Renault
Symbol
Fidji 1,5 DCI 2007
|
|
Marty |
![]()
|
RAven, din pacate pentru mine a avut o zi f. ocupata: consultatii internati, operatii, consultatii pe linga. De plecat am plecat pentru ca la 2.30 se ducea la CABINETUL LUI PARTICULAR situat in Slobozia sau Urziceni (nu mai retin exact). Merci de tip! smile.gif
Merci Costi! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
Va multumesc tutror pentru sfaturi si recomandari! Problema a fost oarecum rezolvata deci puteti inchide topicul!
Multumesc inca o data foarte mult! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FiveThreeFive |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, am observat topic-ul tau: am si eu probleme la knee-ul din dreapta. As aprecia daca mi-ai face un briefing relativ la unde trebuie mers si ce trebuie facut. Multumesc. |
||
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|||
Marty |
![]()
|
In fiecare Luni, spitalul CFR2, dupa ora 18, doctorul Efimov. Trebuie o trimitere de la medicul de familie. Bineinteles, te poti duce zilnic, incepind cu ora 8, la cabinetul sau din cadrul spitalului. Chestia e ca poti sa patesti ca mine, sa stai pina la ora 14.30 si sa plece.
Te mai poti duce la Profesorul Nicolescu, la Municipal (sau la Medicover). P.S.: Efimov, pina pe 8.09.2004, nu se afla-n tara! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
Se pare ca sintem mai multi cu probleme la genuchee :wink: . Cred ca ar trebui sa facem un sondaj :mrgreen: sa vedem mai bine cine nu are. Ar fi interesant de aflat motivele, cauzele care au provocat asta. Poate un topic nou ? :roll:
|
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Vointa ta este lege :wink: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 09:33 |