Dacia Nova motor 1557, tzacanit la accelerare in treapta sup
![]() ![]() ![]() |
Dacia Nova motor 1557, tzacanit la accelerare in treapta sup
archimonde |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 8 August 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa schimbi treptele mai sus (in special cele superioare) ca orice masina tremura cand o fortezi la turatii f. joase.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
BV99 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
Schimbatu' la turatii joase nu ar trebui sa aiba nici un efect( doar lipsa de cuplu). Cred ca iti tacane "avansul". Fa o reglare. Se poate sa fie deasemenea tabla de pe galerie, unde se preia aer cald sau intradevar exista un tacanit de acest gen care vine din zona CV (si mie mi se intampla mai ales pe vreme calda primii KM).
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
Raptoe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau poate un sincron isi face de cap...mici zgomote de genu asta imi facea si mie si nu spun urmarile....sincron 3 si 4,3 crabotzi,2 sigurantze NOI:cry: 2 zile munca...
|
-------------------- |
|
FiveThreeFive |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Iti "bate avansul". Cea mai probabila cauza: avansul aprinderii prost reglat (prea mare). Alte cauze posibile: - benzina cu cifra octanica prea mica; - motorul e supra-incalzit; - motorul iti consuma ulei. |
||
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:24 |