De ce sunt romanii atit de rabdatori?, din categoria topic tembel
![]() ![]() ![]() |
De ce sunt romanii atit de rabdatori?, din categoria topic tembel
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Istoria...ne invata ...ca vinovatia mai mare e a celui ce nu a impiedicat ..decat a celui ce a facut ( nu mai stiu cine a zis asta ..)
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.201 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
uite ce s-a intamplat in paris asta vara "rascoala suburbiilor"
uite ce s-a intamplat in ungaria asta toamna... de ce nu se intampla si la noi ? ce ce romanul rabda ? ai auzit de programare sociala.ei bine ea incepe de pe bancile scolii... ai auzit de directivele NKVD ? ai auzit de spalarea creierului si alte delicatese ??? romanii e amorfi acu...masa de manevra. si asta din cauza saraciei, care nu te lasa sa te gandesti decat la ziua de maine. nu gandim in perspectiva. pacat si iar pacat ! aaaa. si prosti suntem noi, astia care stau in romania. daca am fi mai destepti probabil am fi plecati prin niscai tari straine, nu ??? ia o carte di citit...o sa intelegi MULTE !!! This post has been edited by axabrt: 16 Mar 2007, 09:54 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Pasionatul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 July 06 ![]() |
nu suntem uniti!
nepasarea fata de semeni este la ordinea zilei. (de vina este si justitia, politia, legiuitorul). sunt curios daca o data cu bunastarea o sa mai vedem si lucrurile de bun simt. nu mai tarziu de marti, am asistat la o scena in care o femeie a lesinat pe strada, langa Palatul Telefoanelor. Era o femeie de vreo 50 de ani, imbracata mai saracacios. Rezultat : nimeni, dar nimeni nu s-a oprit sa vada ce s-a intamplat, una sau doua persoane au privit femeia o clipa si s-au indepartat grabite. Alt caz : Piata Amzei - unei femei in varsta , bine imbracata si cocheta i s-a furat telefonul de un tiganus. A vazut cand se indeparta cu telefonul. A tipat, a incercat sa il urmareasca pe tiganus si a ajuns la tigancile cu care era tiganusul. Ce credeti ca s-a intamplat? Tigancile cu tupeul lor de neam prost au palmuit-o pe repectiva doamna ca il acuzau pe tiganus. Credeti ca i-a sarit cineva in ajutor....?? NU! poate pt ca nu merita sa ne doara capul? poate ca suntem lasi? poate ca ne e frica sa ne implicam ? poate ca stiind ca te implici, nimeni nu te sustine? poate ca autoritatile in loc sa te sprijine, iti fac probleme ulterior? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
2006 [COLOR=blue][B][I]Logan Laureate 1.4[/I][/B][/COLOR]
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Paine si circ, circ avem cacalau, painea-i ieftina=liniste.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bai mauru007, tu n-ai citit Miorita (desi trebuia sa o faci in scoala), de aia pui intrebari tampite.
![]() Chiar la radio Gorilla (asa ii zic eu) este o campanie de anti-resemnare. Ar fi fain daca un procent insemnat din bobulatia acest patrii marete ar asculta acest post cateodata, si ar mai si intelege cate ceva de pe acolo. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.115 Joined: 11 February 04 ![]() |
Te duci, te iei de tiganci, apar tiganii si aia iti dau o lama pe fata.
Rezulatatul, sange mult si o cicatrice de toata frumusetea! Merita? Eu zic ca nu. Asta este treaba politiei, nu a trecatorului sa se bage! Oi fi las, dar nu m-as baga sa iau o lama nici pt telefonul meu, d'apai pt al altora! This post has been edited by dizzy: 16 Mar 2007, 11:09 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt rabdatori pentru ca estem un popor de lasi. Apropos de ce-ai zis cu traficul... Sunt tari in gura ziua, cand stiu ca daca se-ngroasa gluma sar si alti participanti in ajutorul lor sau vreo politie ratacita... Ia sa-i vezi noaptea ce calmi sunt, atunci nu se mai grabesc neam! Si asta pentru ca nu stiu cine e in masina ailalta, si sunt perfect constienti ca noaptea poti sa ti-o iei tare de tot si sa nu stii cine ti-a dat-o...
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 16 Mar 2007, 11:58) Te duci, te iei de tiganci, apar tiganii si aia iti dau o lama pe fata. Rezulatatul, sange mult si o cicatrice de toata frumusetea! Merita? Eu zic ca nu. Asta este treaba politiei, nu a trecatorului sa se bage! Oi fi las, dar nu m-as baga sa iau o lama nici pt telefonul meu, d'apai pt al altora! In 89' cand si-au dat viata pentru libertate...nu s-au mai gandit , ca isi iau gloante in piept sau cap pentru el sau pt altii..Au luptat pentru libertatea noastra..din pacate multi dintre ei , nu s-au mai putut bucura de ea... Poate ca suntem nepasatori , dar avem o istorie cu care ar trebuie sa ne mandrim ( nu cu toata )..dar macar cu originile noastre! Dacii..nu au renuntat nici un moment la tara lor..si au luptat pana in 300 pt ceva in care au crezut cu adevarat ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Pasionatul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 July 06 ![]() |
eu ma refer la generatiile de astazi, suntem prea moi, indiferenti, indolenti si egoisti.
no offence! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
2006 [COLOR=blue][B][I]Logan Laureate 1.4[/I][/B][/COLOR]
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 16 Mar 2007, 11:18) In 89' cand si-au dat viata pentru libertate...nu s-au mai gandit , ca isi iau gloante in piept sau cap pentru el sau pt altii..Au luptat pentru libertatea noastra..din pacate multi dintre ei , nu s-au mai putut bucura de ea... Poate ca suntem nepasatori , dar avem o istorie cu care ar trebuie sa ne mandrim ( nu cu toata )..dar macar cu originile noastre! Dacii..nu au renuntat nici un moment la tara lor..si au luptat pana in 300 pt ceva in care au crezut cu adevarat ! au crezut ca lupta pt libertatea noastra....au murit degeaba....regia era facuta de mult si de catre altii.....si stiu ce spun cind spun asta |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu si alti posesori de ford am avut probleme cu service-urile autorizate. Eu am ales sa fac galagie/reclamatii. Ceilalti din cate am vazut au ales sa faca, ca strutul.
Altii care inca nu au avut de a face, cand le-am propus sa se ralieze si ei, au mers pe principiul "las ca nu mi se intampla mie" . Pana te buseste cineva in trafic si tre sa te duci la reparatii si "ti se intampla si tie", cum a patit-o alt focusar de curand. Si apoi tot ca strutul fac si ei. Cum zicea cineva: "chiar si la cumparare esti tratat fara respect ca si client ca te vad fara sange in tine, pt ca preferi sa te dai cocos doar in trafic". |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
QUOTE(angel35 @ 16 Mar 2007, 12:43) au crezut ca lupta pt libertatea noastra....au murit degeaba....regia era facuta de mult si de catre altii.....si stiu ce spun cind spun asta Stiu foarte bine ce a fost la revolutie ! Stiu f bine acum dupa atatia ani , insa oamenii care au murit nu stiau ..si chiar au murit pt libertatea lor si a noastra |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.201 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
revolutia a fost regizata.
libertate ? poate sclavie ! cat costa un apartament in '89 ? si cat costa acum ? in cat timp cumperi acum acest apartament ???????? ![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 16 Mar 2007, 12:44) cat costa un apartament in '89 ? si cat costa acum ? in cat timp cumperi acum acest apartament ???????? ![]() Ce relevanta au toate prostiile scoase de tine? Ahhh...compari cele doua sisteme? Era mai fain cand primeai concediu la mare dar nu puteai face nimic ca sistemul avea grija sa te indobitoceasca de la cresa pana la moarte? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
axabrt |
![]()
|
sistemul este acelasi...cum spunea eminescu : alti actori / acceasi scena
in principiu nu spun ca era mai bine pe vremea impuscatului, ci doar ca acel "zvacnet" din '89 nu prea l-au facut romanii de unii singuri. daca functiona legea data atunci, ca nici un fost comunist sa nu fie la putere, cum va explicati celelalte revolutii, ADEVARATE de aceasta data, si care sunt cunoscute sub numele de mineriade ??? Singura data cand romanii au fost ei insisi, a fost cand intelectualii au iesit in strada cerand demisia guvernului iliescu. ne-am lasat calcati in picioare atatia ani... daca am avea putina mandrie, am iesi in strada sa cerem demisia matelotului...zic eu. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Sudsemnatu |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 16 Mar 2007, 14:20) sistemul este acelasi...cum spunea eminescu : alti actori / acceasi scena Singura data cand romanii au fost ei insisi, a fost cand intelectualii au iesit in strada cerand demisia guvernului iliescu. Ce relevanta are ce a spus Eminescu? Care nu a prins nici rascoala din 1917?Nu inteleg comparatiile astea... Ceea ce a trait Romania intre anii 70 spre sfarsit ( dupa vizita lu' ceausescu in china )...inrautatita mai rau in 80 ( cand am devenit peste noapte datori cateva miliarde de dolari ..din cauza petrolului) si pana in 89' ( cand a cazut tiranul ) ...sper ca niciodata sa nu mai traiasca nici un roman.Ca da...exista regimuri comuniste mai rele decat al lui( vezi china ) , asa e, dar sunt si regimuri mai usora ( gheorghiu-dej).In fine..deja intram in prea multa istorie. Nu putem compara deloc ceea ce a fost cu ce e acum.Cred ca mai presus de orice valoarea materiala ...e libertatea ca individi..libertatea la exprimare , la invatamant , la cunoasterea lumii ...la tot ce inseamna libertate ( in anumite limite). SI DA...ATUNCI in 90' ..la mineriada ..chiar a fost un lucru bun ..ce au facut oamenii aia cand au iesit in strada , F BINE .Poate daca reuseau , acum Iliescu si Roman nici nu mai traiau. Vrei demisia lui Basescu? Sa vina criminalul , comunistul ( scolit la moscova) de ILIESCU?Asta vrei? In fine...probabil daca ati trait ...Timisoara lui 89' sau ...nu ati mai fi acuzat pe nimeni de nimic.. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
O mica obs. daca nu este cu suparare.
Prea iubitul conducator s-a inspirat si din Coreea de nord, acolo e comunism adevarat. This post has been edited by tribunul: 16 Mar 2007, 16:40 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
Se refera la cei de la universitate, cei care nu vroiau comunisti in conducerea tarii, punctul 8 de la Timisoara.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 16 Mar 2007, 16:04) Ceea ce a trait Romania intre anii 70 spre sfarsit ( dupa vizita lu' ceausescu in china )...inrautatita mai rau in 80 ( cand am devenit peste noapte datori cateva miliarde de dolari ..din cauza petrolului) si pana in 89' ( cand a cazut tiranul ) ...sper ca niciodata sa nu mai traiasca nici un roman. Nenea, cred ca ati luat-om per aratura! Ceausescu a platit datoriile Romaniei, iar pana in 1989 alte tari erau datoare la noi. Romania era unul din putinele state fara datorii externe. Din pacate guvernele care au urmat maretei revolutii ne-au scapat de banii pe care trebuia sa ii primim. QUOTE(Sudsemnatu @ 16 Mar 2007, 16:04) Vrei demisia lui Basescu? Sa vina criminalul , comunistul ( scolit la moscova) de ILIESCU?Asta vrei? Cine a zis ca Iliescu mai poate deveni presedinte? Dar tu aplici regula "Daca nu-i poti convinge, zapaceste-i!" |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
Lu Iliescu i-a iesit odata.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
l@u |
![]()
|
Ba chiar de mai multe ori
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
Am vrut sa zic O DATA in plus, fata de cum zice legea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
l@u |
![]()
|
M-am referit la,, Daca nu-i poti convinge, zapaceste-i" ca era maestru la tehnici de manipulare iar acum mai exerseaza cu psd-istii lui din cand in cand ca sa nu isi iasa din mana
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tribunul |
![]()
|
Lasa ca acum a dat de Miami, si-i cam sta in gat.
Eu ma refeream ca i-a iesit faza cu presedintia. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sudsemnatu |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 16 Mar 2007, 17:38) Nenea, cred ca ati luat-om per aratura! Ceausescu a platit datoriile Romaniei, iar pana in 1989 alte tari erau datoare la noi. Romania era unul din putinele state fara datorii externe. Din pacate guvernele care au urmat maretei revolutii ne-au scapat de banii pe care trebuia sa ii primim. Cine a zis ca Iliescu mai poate deveni presedinte? Dar tu aplici regula "Daca nu-i poti convinge, zapaceste-i!" Corect !!! A platit niste datorii pe care Romania le-a facut din cauza lui ..si a deciziilor , mai bine zis ale Elenei, pentru ca in 79-80..tara a fost mai mult condusa de domna doctor honoris causa. Si daca tu consideri , ca modul cum a decis el sa plateasca datoriile e ok..atunci te invit si pe tine sa iti platesti la fel datoriile. Sa nu uitam ..economiile ( curent, benzina, stiti foarte bine cei ce ati traiti regimul ) , mizeriile securitatii, teama care zacea in oameni... In fine... Viata in libertate ...sau moarte strigam toti ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
tribunul |
![]()
|
Hai ca o luati aiurea amandoi.
Datoriile au fost din razboi, voi ati uitat ca noi am fost aliati cu nemtii, si l-a sfarsit ne-au trimis factura. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:34 |