DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> CITI KM POATE FUNCTIONA MOTORUL PINA LA PRIMA SEGMENTARE ?

ddg71
post 29 Aug 2004, 21:16
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am si eu o intrebare pentru meseriasi:

Citi km. poate sa functioneze motorul se slz 1.4 pina la prima segmentare si ce tip de ulei este indicat pentru acesta ?

--------------------
Renault Megane III 2014 1,5 DCI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asarban
post 29 Aug 2004, 21:37
Post #2

Membru autentic

Group: Banned

Esti dilimache sau ce?
Sa mori tu ca nu stii ce ulei se baga in SLZ!
Bai frate.....asta le intrece pe toate!
Sa o luam pe rand:
Daca ai fi avut bunavointa de a citi posturile (sunt cu miile) legate de durata de viata a motoarelor EJ7 de pe SLZ si SRN ai fi bagat de seama ca in afara de unele RK accidentale (eu, AL) cei cu masini in "Viata" nu prea au schimbat nimic.
Si sunt unii (Liviu) care au 130 000 si inca merg ca focul.

Daca ai avea bunavointa sa citesti posturile legate de ulei, sau daca ai fi avut bunavointa sa citesti cartea pe care ti-a dat-o producatorul (ce tampiti, aia chiar au creztut ca o sa o citesti! Cata risipa de hartie!) ai fi aflat cu stupoare ca e vorba de ulei 10W40.
Daca ai fi citit posturile legate de ulei de la SRN sau SLZ ai fi a aflat ca s-au facut "experimente" si cu 5W40 si cu oW40

Asa ca nu trebuie sa fi meserias ci doar un "amarat" cu 2 clase (cam prin clasa aII-a deprinzi citirea rapida)

ROG, sa se inchida topicul asta, cat de curand se gaseste unu sa intrebe cate roti are SLZ sau daca are tot volan sau e pe manete!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
nicusor
post 29 Aug 2004, 22:28
Post #3

Mr.

From: Bucuresti

Nu stiu de ce te agiti asa tare. Omul a fost mai desptept de clasa a doua. Unul de a doua, chiar ar fi luat forumul la rand si ar fi citit 2000 de informatii nefolositoare pt. el pina ar fi aflat ce il intereseaza.
Eu cred ca e sef, ceva, ca a pus pe altii sa faca treaba lui! :mrgreen:
Cit despre cartea tehnica....vorba ta, au dat-o aia ca sa ai ce sa tii in cutia de acte!

--------------------
Dacia Solenza 04.2004 Scala
Megane 2.2 Sedan 1.6 16V, privilege, ESP, etc. :)
+
Gabi
post 29 Aug 2004, 22:30
Post #4

Preacuvincios moderator

From: Bucuresti

ddg71 daca te uitai putin in partea de sus vedeau un link rosu pe care scrie cautare. Dupa cum spunea si Andrei gaseai o gramada de lucruri asa ca... nu prea inteleg de ce ai mai pus intrebarea ( sau doar asa sa iti vezi postul?)
In privinta tipului de ulei nu trebuia decat sa deschizi cartea masinii si la pagina 2 iti spunea ca tipul de ulei recomandat de Automobilie Dacia este Dacia Oil 10W40 sau mai bun.
Rog adminii si/sau moderatorii sa inchida topicul ca nu isi mai are rostul

--------------------
Renault Megane 2 bicorp 2004 - 1.5 dci Conf Exp - XXXXXXX
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 11:03
Forum Renault