ARMATA (ordine de incorporare)
![]() ![]() ![]() |
ARMATA (ordine de incorporare)
BV99 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|||
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare (poate informatia mea nu e corecta) ca daca esti casatorit si ai doi copii, poti sa o rezolvi. Totusi, decat sa ai pe cap o nevasta + 2 copii, cred ca e de preferat sa faci armata.
(evident, ia comentariul meu ca pe o gluma. Probabil ca vei primi si raspunsuri serioase cu solutii viabile la intrebarea ta) |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Pai pe mine acum 5 ani (cand am terminat facultatea) m-a costat 300 de dolari si m-au scos cu ulcer perforat si cu multiple internari in spitale... mi-au facut un "cazier" impresionant de internari (si io am ramas surprins de cate boli am suferit in trecut :shock: ) si dupa 2 luni m-au chemat sa-mi iau livretul - inapt!
Era chiar amuzant, trebuia sa merg la fiecare comisie sa spun... "vin din partea lui X..." la care venea imediat intrebarea: "aaa, da?... tu de ce suferi? cu plamanii, inima sau stomacul..." si io spuneam: "stomacul, sa traiti!" "... bineee, deci ulcer duodenal perforat...." A trbuit la un moment dat sa trec de o comisie care nu stia de aranjament, io fususem avertizat ca trebuie sa ma prefac. Intru in cabinet, o doctorita si o asistenta tanara. Io ma prefaceam ca sufarrrr si ca ma doare stomacul... de fapt n-aveam nici pe dracu, si nici nu aratam ca unul bolnav de ulcer (facusem ceva burta in ultimul timp :wink: ) ma intreba asistentadaca durerile sunt suportabile, si cu ce ma tratez... io ii raspundeam ceva de genul "am luat ceva buline de-alea mici si verzi, cate doua pe zi, apoi o peroada mi-au dat niste buline mai mari din alea de supt... si din alea luam de cate ori aveam dureri...." Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
fanelaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 25 February 03 From: Bucuresti ![]() |
O solutie cu costuri minime (o sa zici ca sunt nebun) e sa-ti faci actele pt. a te inscrie la a doua facultate. Achiti prima rata pt. anul asta de studiu, cind iti vine ordinul te duci si-ti iei adeverinta, daca nu vine pina in primele zile de scoala, te duci si-ti iei adevarinta, dupa care te retragi si-ti recuperezi 75% din banii din prima rata (iti opresc banii de manuale).
O alta solutie (muuuuult mai scumpa) este sa-ti obtii livretul de lasare la vatra. Din ultimele cifre am auzit ca ar fi cam 800$, dar iti trebuie intrare (adica sa cunosti pe cineva). |
--------------------
Renault
Megane
2005 Influence 1.5 dCi Fanelaru Stelar
|
|
clr |
![]()
|
||||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiam eu s - a abrogat.
Tot din auzite: am inteles ca la a doua facultate esti scutit daca esti cel putin in anul II. O solutie ar putea fi probabil sa dovedesti ca esti intretinator (unic) de familie (familia din care faci parte, nu inseamna ca trebuie sa ai copii sau nevasta laugh.gif ). |
||||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Mersi Klaus, deci asta se inchide. :wink:
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:33 |